Gratis forsendelse på ordrer over 495 kr.
30 dages returret
Hurtig levering 🚚

Temafest | Kostumer, pynt & dekoration inddelt efter tema

Festtema har mere end 20.000 produkter fordelt på mere end 100 forskellige temaer. Fra babyshower & studenterfest til Oktoberfest, PRIDE udklædning & Halloween kostumer

I denne kategori har vi samlet alle temafesterne samt livest små og store begivenheder hvor pynt eller udklædning er en vigtig del af arrangementet. 

Hvert tema eller begivenhed er inddelt i under-tema'er så du kan nøjes med at se eksempelvis gangsterkostumer hvis du skal til en fest hvor tema'et er Gangster. Du kan også vælge at se alle produkter i et tema og lade dig inspirerer på tværs af balloner, hatte, bordløber, kostumer og alt det andet som nu engang passer i det tema som interesserer dig.

Vælg underkategori for specifikke tema'er eller se alle varerne her. Du kan også bruge søge funktionen hvis du er på udkig efter en helt speciel vare.

Hos festtema kan du købe alt hvad du behøver til en temafest uanses om det er dig der holder temafesten eller du skal være gæst. 

Filter

''I Love The 90's'' Skilte

Indhold: 2 stk. (29,50 Kr. / 1 stk.)

59,00 Kr.

''Star & Stripes'' - Amerikanske Swirl Dekorationer, 12 stk.

Indhold: 12 stk. (4,58 Kr. / 1 stk.)

55,00 Kr.

Temafest

Temafester er ofte sjovere end almindelige fester, fordi de giver mulighed for at skabe en unik atmosfære og stemning. Ved at have et tema kan man tænke over detaljerne i festen, fra dekorationer og kostumer til mad og drikke, og skræddersy dem til at passe til temaet. Dette kan gøre festen mere engagerende og immersiv, da gæsterne kan leve sig ind i rollen og føle sig en del af en fantasi eller historie.

Temafester kan også skabe muligheder for at have sjove aktiviteter og lege, der passer til temaet. For eksempel kan man have pirat-relaterede aktiviteter på en piratfest, eller have en "gæt hvem"-leg på en kendisses-temafest. Dette kan gøre festen mere interaktiv og underholdende for gæsterne.

Endelig kan temafester også være en god måde at gøre festen mere personlig og unik. Ved at vælge et tema, der er vigtigt for værten eller har en personlig betydning, kan man skræddersy festen til at være en speciel oplevelse for gæsterne og værten.

Alt i alt kan temafester gøre festen mere engagerende, interaktiv, inkluderende og personlig, hvilket kan gøre festen mere sjov og mindeværdig for alle involverede.

Pynt til temafest

Hos Festtema kan du købe pynt og dekoration til alle former for temafester. Både livets store fester som  barnedåb, 18 års fødselsdag, konfirmation, studenterfest og bryllup. Men også til alle de andre typer af temafester som er med til at skabe sjove minder og som sætter kulør på hverdagen.

Vi har alle former for pynt og dekoration og du kan vælge at gå på opdagelse i sortimentet baseret på omm du skal bruge brodpynt, vægdekorationer, flag eller noget helt andet. Men du kan også vælge en tilgang der tager udgangspunkt i et konkret tema og lade dig inspirere med udgangspunkt i festens tema; StudenterfestOktoberfest, Hawaiifest eller et af vores mange andre temaer.

Børnefødselsdag med tema

Vi har naturligvis også pynt og dekoration til fødselsdage. Både de helt almindelige fødsesldage, hvor vi typisk bruger Dannebrogsflag i alle mulige former. Temafødselsdage til børn, hvor al pynt og dekoration er med Gurli Gris tema, Spiderman tema eller et af de 100 andre børne temaer.

Runde fødselsdage

Eller hvad med fødselsdagpynt til de runde fødselsdage; 18år, 30år, 40år og så videre?

Her har vi serier af pynt og dekoration med tal printet i flotte og festlige designs der kan sætte fokus på hvilket af de runde hjørner som fejres.

Kostumer & udklædning med tema

Ligesom vi har indelt pynt og dekoration efter tema, så kan du også finde kostumer og udklædning indelt efter tema, arrangementstype eller hvem der nu engang skal bruge kostumet.

Helt grundlæggende kan du naturligvis finde kostumerne og udklædningen inddelt efter "målgruppen"; Baby, børn eller voksen. Du kan også vælge en kategori kun med kostumer til henholdsvis drenge, piger kvinder eller mænd.

Men du kan også vælge inspirationsvejen og se hvad vi har af eksempelvis Tyrolerkostumer, Cowboy kostumer, pirat hatte eller Hawaii udklædning.

Er du meget målrettet kan du naturligvis altid vælge at bruge søgefunktionen, men vi har også lavet produktkategorier hvor udklæning og kostumer er inddelt efter produkttypen; Hawaii kranse, kunstigt skæg, Briller, parykker eller hatte for bare at nævne nogle få eksempler.

Uanset hvilken typer udklædning du er på jagt efter, så tror vi på at du finder tema-kostumet eller udklædningne lige her.


e-market
Kategorier der matcher din søgning