Gratis forsendelse på ordrer over 495 kr.
30 dages returret
Hurtig levering 🚚

Barnedåbspynt | Pynt og dekoration til Barnedåb

Kæmpe udvalg af barnedåbspynt til både piger & drenge. Vælg mellem sødt, elegant, eksklusivt eller klassisk pynt til dåbsfesten. 

Servietter, duge, konfetti, bordpynt, balloner, guirlander - klassisk, elegant eller trendy barnedåbspynt - du finder det hele her. Skal du holde barnedåb er du helt sikkert på jagt efter noget fint pynt og dekoration i eksempelvis lyserødt, lyseblåt, brunt eller hvidt. Her i denne kategori har vi samlet et kæmpestort udvalg af netop pynt, dekoration og engangsservice til barnedåben. 

Vi har samlet alt det barnedåbspynt og engangsservice som er med decideret barnedåbstema (print), men du kan også finde eksempelvis lyseblå paptallerkner i kategorien med lyseblå engangsservice og paptallerkner eller fine ensfarvede servietter i kategorien med servietter.

I denne kategori er samtlige produkter til barnedåb samlet, men dyk med fordel ned i de enkelte kategorier, og se et mere overskueligt billede.

Filter

"Hello World" Frokostservietter i Ombré Blå, 16stk

Indhold: 16 stk. (1,38 Kr. / 1 stk.)

22,00 Kr.

"Hello World" Frokostservietter i Ombré Rosa

Indhold: 16 stk. (1,38 Kr. / 1 stk.)

22,00 Kr.

"Hey Baby" Botanisk Babyshower Servietter, 16 stk.

Indhold: 16 stk. (2,19 Kr. / 1 stk.)

35,00 Kr.

16 stk. Blå middagstallerkener

Indhold: 16 stk. (2,50 Kr. / 1 stk.)

40,00 Kr.

25 Ølglas i Grå Plastik, Genanvendelige

Indhold: 25 stk. (2,76 Kr. / 1 stk.)

69,00 Kr.

25 stk. Pynte hjerter perlemor

Indhold: 25 stk. (0,36 Kr. / 1 stk.)

9,00 Kr.

3 stk. Konfettirør I Pastel Farver

Indhold: 3 stk. (25,00 Kr. / 1 stk.)

75,00 Kr.

8-Kantet Middagstallerkner "Oh Baby!", 8 stk.

Indhold: 8 stk. (4,88 Kr. / 1 stk.)

39,00 Kr.

Afrundet Palmeblade i Creme 50 cm, 10 stk.

Indhold: 10 stk. (8,90 Kr. / 1 stk.)

89,00 Kr.

Baby banner

39,00 Kr.

Baby Blå Balloner 30 cm, 10 stk.

Indhold: 10 stk. (1,90 Kr. / 1 stk.)

19,00 Kr.

Baby Blå Balloner 30 cm, 50 stk.

Indhold: 50 stk. (0,98 Kr. / 1 stk.)

49,00 Kr.

Baby Boy Balloner 30cm, Bionedbrydelig Natur Latex

Indhold: 8 stk. (1,88 Kr. / 1 stk.)

15,00 Kr.

Baby Boy kage tallerkener

Indhold: 8 stk. (4,13 Kr. / 1 stk.)

33,00 Kr.
%
Baby Elefant Inviationer

Baby Elefant Inviationer

17,40 Kr. Før 29,00 Kr.
%
Baby Elefant Plastikdug

Baby Elefant Plastikdug

21,00 Kr. Før 35,00 Kr.

Baby Girl frokost tallerkener

Indhold: 8 stk. (3,75 Kr. / 1 stk.)

30,00 Kr.

Baby Girl Naturlatex Balloner 30 cm, 8 stk.

Indhold: 8 stk. (1,88 Kr. / 1 stk.)

15,00 Kr.

Baby in Bloom Kagetoppers, 12 stk.

Indhold: 12 stk. (3,25 Kr. / 1 stk.)

39,00 Kr.

BABY Kagetoppers

Indhold: 4 stk. (21,25 Kr. / 1 stk.)

85,00 Kr.

Baby Lyserød 5" Balloner, Pose m/100 stk.

Indhold: 100 stk. (0,49 Kr. / 1 stk.)

49,00 Kr.

Baby lyserød balloner

Indhold: 6 stk. (3,00 Kr. / 1 stk.)

18,00 Kr.

Baby Lyserøde Balloner 30 cm, 10 stk.

Indhold: 10 stk. (1,90 Kr. / 1 stk.)

19,00 Kr.

Baby Lyserøde Balloner 30 cm, 50 stk.

Indhold: 50 stk. (0,98 Kr. / 1 stk.)

49,00 Kr.

Baby Lyserøde Cocktail Servietter, 25 stk.

Indhold: 25 stk. (0,48 Kr. / 1 stk.)

12,00 Kr.

Baby Teddybjørn Middagstallerkner

Indhold: 8 stk. (4,38 Kr. / 1 stk.)

35,00 Kr.

Babyshower Navy/Pink Konfetti Balloner, 5 stk.

Indhold: 5 stk. (7,80 Kr. / 1 stk.)

39,00 Kr.

Barnedåbspynt - find alle former for pynt og dekoration til barnedåben her

En barnedåb er en særlig begivenhed, hvor man fejrer ankomsten af en ny lille baby i familien. Det er en festlig begivenhed, hvor familie og venner samles for at dele glæden med de nybagte forældre. Pynten til barnedåben er med til at skabe en smuk og festlig stemning, og der findes et hav af muligheder for at gøre dagen ekstra speciel og personlig.

Når man skal planlægge pynten til barnedåben, er det vigtigt at tage udgangspunkt i en overordnet farve- eller temaide. Det kan være alt fra en traditionel lyserød eller lyseblå farve til mere moderne og trendy farver som grøn, guld eller sølv. Hvis man er i tvivl om, hvilken farve eller tema man skal vælge, kan man med fordel tage udgangspunkt i barnets køn, eller vælge noget neutralt, som fx hvid eller pastelfarver.

Vi har samlet et kæmpe udvalg af barnedåbspynt, dekoration og engangsartikler så det er let for dig at finde alt hvad du skal bruge for at holde den perfekte barnedåb. 

Bordpynt til barnedåb

Bordpynten er en vigtig del af pynten til barnedåben. Her kan man med fordel vælge en smuk dug i en farve, der passer til temaet, eller man kan vælge en hvid dug og lade farverne i pynten tage opmærksomheden. Til bordpynten kan man vælge at bruge balloner i forskellige farver og størrelser, eller man kan vælge at lave smukke blomsterdekorationer med friske blomster eller tørrede blomster og græsser.
Det er også en god idé at tænke på de små detaljer, som fx at have smukke og personlige menukort, eller at have smukke dåbslys på bordet. 

Her på Festtema.dk finder du alt hvad du skal bruge for at dække det sødeste bord, hvad enten du skal holde festen for en lille sluttet kreds derhjemme eller invitere til stor fest i lejede lokaler. Alt vores barnedåbspynt er lagervarer og kan også ses eller købes i butikken i Skovlunde.

  • Rulleduge og papirsduge i mange skønne farver, som naturligvis inkluderer både lyserød, lyseblå og tidens hotteste trends
  • Servietter i flere størrelser og alle de farver du kan forestille dig
  • Bordløbere i både Sizoweb, organza, tyl og andre materialer
  • Konfetti, bordkort, stearinlys m.m.

Dekorationer og pynt til barnedåb

Her finder du alt det andet du skal bruge for at danne den perfekte ramme om selve barnedåbsfesten. Altså alt hvad du kan tænke dig af pynt og dekoration til rummet hvor barnedåbsfesten holdes. I teorien kunne det være næsten alle former for pynt og dekoration, men vi har nøje udvalgt det pynt og dekoration som passer til barnedåb og de farver som vi ved hitter netop nu.

  • Balloner & ballondekorationer
  • Crepebånd, guirlander & backdrops
  • Swirls, æsker, gæstebøger og meget mere

Husk: Er du i tvivl om præcis hvilke farver eller stil du ønsker til din barnedåb, så har du mulighed for at komme forbi butikken i Skovlunde. Alle varer der kan bestilles på Festtema.dk, kan også ses og købes i butikken.

Dåben

Eller barnedåben som langt de fleste kalder det, er som regel den første af livets store fester. Sammen med bryllupper er barnedåben også en af de gladeste fester med masser af pynt og dekoration.

Dåben behøver ikke være ”barnedåb”, der er masser af mennesker der først vælger dåben til som unge eller endda meget voksne. Men uanset hvornår man at bliver døbt, er der god grund til at fejre dette tilsagn om kristen samhørighed. I oldkirken blev man døbt som voksen, ritualet tilskrev at man skulle uddannes, bede og faste. Måske er det netop fasten og den asketiskes livsstil op til selv dåbsritualet der gjorde at dåben historisk set er blevet fejret med et brag af en fest.

Dåbens farver

Kirkens festfarve er hvid og derfor er det oplagt at dåbskjolen og siden hen også konfirmationskjolen er/var hvide. Ud over ”fest” symboliserer den hvide farve også renhed. De lyseblå og lyserøde farver der typisk bruges i forbindelse med barnedåben, har som udgangspunkt ikke noget med kirken eller selve dåbsritualet at gøre. Den lyserøde og lyseblå pynt og dekoration som typisk pryder festlokaler, forsamlingshuse og privatboliger i forbindelse med selve dåbsfesten signalerer barnets køn. En praktisk foranstaltning, som oprindeligt hjalp naboer, familie samt gæster fra nær og fjern med at bestemme barnets køn uden at stille dumme og fornærmende spørgsmål.

Pynt til barnedåb

Mængden og mangfoldigheden af pynt og dekoration der bliver anvendt til barnedåb nu om dage er imponerende og stil & tone er lige så forskelligartede som der findes familier. Klassiske elementer er dog duge, servietter og engangsservice som typisk er hvidt eller brunt og så lyserødt/ lyseblåt afhængigt af barnets køn.

Der findes også en masse forskellig bordpynt og konfetti og anden barnedåbspynt i henholdsvis lyserød eller lyseblå. Barnedåbsdekoration der afbilleder barndommens symboler; bamser, sutteflasker, sutter, gyngeheste, rangler, sikkerhedsnåle m.m.

e-market
Kategorier der matcher din søgning