Gratis forsendelse på ordrer over 495 kr.
30 dages returret
Hurtig levering 🚚

Gangster kostume | Gangster kostumer | 20er kostumer

Hos Festtema har vi samlet Gangster kostumer og udklædning til både mænd og kvinder. Til mændene har vi bl.a.: Sorte jakkesæt med hvide striber, hvide gangster jakkesæt og Tony Montana' klassiske gangster out-fit fra filmen Scarface. Til kvinder har vi Gatsby kjoler i sarte farver, Charleston kjoler i klassisk sort og flapper kjoler i rød og mange andre forskellige farver. Så uanset hvordan din gangsterudklædning skal være har vi et gangster kostume der passer.

Det er snart mere end 100 år siden at vi var vidner til perioden som ofte kaldes de brølende 1920'ere. En tid med gangstere og forbud, spritsmugling og hemmelige klubber. Men trods 100 års historik er tøjstilen stadig lige så glamourøs i dag, som den var dengang.

Filter

Gråstribet Vest

139,00 Kr.

Kort Frynsekjole

295,00 Kr.

Opposuit Black Knight – Sort jakkesæt

341,40 Kr. Før 569,00 Kr.

Gangster kostumer | 20' Gangster & Gatsby

Gangster kostumer til både børn og voksne. Vi har samlet alt fra Charlston kjoler & Flapper dress til stribede gangster jakkesæt til kvinder. Klassiske Gangster kostumer, Tony Montana (Scarface) og et fattie gangster kostume til Morphsuits spandex gangster kostume.

Med andre ord er uovertruffent udvalg af gangster kostumer, som alle kan sendes fra dag til dag.

Hvorfor er 

Gatsby'-temaet så populært?

Gangstertemaet, eller Gatsby tema som det også kaldes, er uden tvivl et af de mest populære udklædningstemaer. En fantastisk kombination af historie, glamour, livlig musik og stilfuldt tøj. 
En af årsagerne er nok, at kønsrollerne var tydelige; mænd gik i stilfulde jakkesæt og kvinderne i feminine og festlige kjoler.
På en gang enkelt og samtidig meget udtryksfuldt. Masser af Hollywood film har været med til at udødeliggøre 1920’erne og især Baz Lurhrmanns filmatisering fra 2013 af 1920'ernes bestsellerroman 'The Great Gatsby' har givet folk en referenceramme som emmer af stil, storhed og fest. De mest mindeværdige scener i denne film er ekstravagante, grandiose og virkelig sjove aftenfester med gæster, der er klædt på til at imponere. Især damerne udstråler elegance, skønhed og selvstændighed, som vi aldrig har set det før. 

Hvad er Gatsby stil?

Kort sagt er Great Gatsbys stilen formel. 
Formel med slet skjulte undertoner af glamour, ekstravagance og forførelse. 

Gatsby/ gangster stil for mænd

For mændene starter det med at være velplejet. Dette inkluderer: - At være glatbarberet - Håret skal være mellemlangt til kort og stylet med en skilning. De mest almindelige Gatsby-outfits til mænd består primært af 4 grundelementer: 
  1. Et jakkesæt, gerne sort eller mørkt med striber. 
  2. Hvid skjorte med knap og krave 
  3. Sort eller hvid butterfly 
  4. Sorte dress-sko. 
For at gøre dit gangstersæt lidt mere personligt kan du kombinere med en synlig lommeklud (et lommetørklæde) i brystlommen, måske et silketørklæde og selvfølgelig manchetknapper.  Prikken over I’et er hatten og her er det mest oplagte valg en Feodora hat. 
Mange mænd, for ikke at sige de fleste har mange af disse beklædningsgenstande i deres garderobe. Hvis du ikke har det, så kan du med fordel finde et gangster jakkesæt her. 
Kort sagt er den mest autentiske gangster en velsoigneret mand, klædt i et pænt jakkesæt og pyntet med ting som butterfly, lommeklude og feodorahat. 

Gatsby tøj til kvinder

Gatsby-kjolen, som også kaldes en Flapper-kjole, er en af hjørnestenene, når du skal sammensætte et kostume til din Gatsby-fest. Gatsby-kjoler fås i de fleste farver, herunder sort, rød, blå, hvid, sølv, grøn og guld. 
De mest populære farver er sort og rød (mere specifikt rødbrun eller en mørkere rød). Til de lidt mere modige kan vi lægge et godt ord ind for vores grønne Gatsby-kjole. Den udstråler en energi fuld af glamour og elegance og vil med garanti sikre dig opmærksomhed. 
Gatsby-kjoler laves typisk i 3 længder. Kort, knælang og gulvlang.
Den mest populære længde er knælang. De knælange kjoler giver komfort, samtidig med at de bevarer deres elegance. Kanten på disse kjoler sidder over knæet, men når man medregner frynser, der løber rundt om kanten, bliver de knælange.
De kortere Gatsby-kjoler er perfekte til scenekunstnere, og de helt lange Gatsby kjoler er perfekt til de mere formelle lejligheder som skoleballer, bryllupper, gallafester osv. 

Hvad er de mest populære modeller af Gatsby-kjoler?

Der findes en håndfuld forskellige stilarter, men i vores optik er det dem som kaldes vintage- og frynsekjoler. 
Vintage Gatsby kjole – Disse smukke kjoler har fantastiske art deco-mønstre med perler og pailletdetaljer. De er ekstremt glamourøse, samtidig med at de udstråler en energi af kvindelig selvstændighed. Denne stil er den mest populære 
Flapper kjoler med frynser – Disse festlige kjoler har som navnet indikere frynser, der løber rundt om kjolen fra halsudskæring til kant. Nogle af disse kjoler har også underliggende mønstre af delikate pailletter, der virkelig giver kjolen bling-bling ... især på dansegulvet! 

Hvor kan man købe Gatsby kostumer?

Du kan købe Gatsby og Gangster kostumer hos Festtema. Her finder du et stort udvalg i mange størrelser og alle vores Gatsby kostumer kan leveres fra dag til dag.
e-market
Kategorier der matcher din søgning