Gratis forsendelse på ordrer over 495 kr.
30 dages returret
Hurtig levering 🚚

90'er Tema | Kostumer, udklædning, pynt og dekoration til 90'er tema

90'erne er ikke længere tid siden end at mange af os stadig kan huske den. En periode præget af tyggegummi-pop, virtual reality, mobiltelefoni, rock og Dr. martens støvler.

90'erne havde rigtig mange forskellige stilarter,  så det kan være temmelig svært lige at sætte en præcis label på hvad 90'erne var, men nogle af de store navne som vi alle kan huske, er Guns N' Roses, Aqua, Spice Girls, Nirvana, Red Hot Chili Peppers og mange mange andre. Der er nok at vælge imellem rent udklædningsmæssigt, men det er lidt sværere med pynt og dekoration.

Du kan dog altid bruge Rock On temaet, og ellers komme som den ene rock musiker efter den anden. Du skal også huske på at brugen af mobiltelefonen rigtig tog fat i 90'erne. Den mindre og smartere model så lyset for første gang samtidig med, at koncepter som Robinson Ekspeditionen, hvor vi gjorde bekendtskab med stjerne som Biker Jens og Dildo Jill. 

Gå på nettet og læs, grin og fortæl historier for så at slutte af med, at beslutte dig for at der naturligvis skal holdes en 90'er fest, med indslag som f.eks. Lykkehjulet eller Husk lige tandbørsten - denne fest, kan kun blive et hit.

Filter

''I Love The 90's'' Skilte

Indhold: 2 stk. (29,50 Kr. / 1 stk.)

59,00 Kr.

4 Stk. Kassette Skilte

Indhold: 4 stk. (14,75 Kr. / 1 stk.)

59,00 Kr.

80' Hiphopper

395,00 Kr.

90's CD Paptallerkner, 23 cm

Indhold: 8 stk. (5,63 Kr. / 1 stk.)

45,00 Kr.

90's Plastikdug

85,00 Kr.

Baywatch Babe

595,00 Kr.

Baywatch Hunk

295,00 Kr.

Borat Mankini

195,00 Kr.

Cannabis Bum Bag

289,00 Kr.

Day of the Dead Tattoo Ærmer, 2 stk.

Indhold: 2 stk. (22,50 Kr. / 1 stk.)

45,00 Kr.

Vi elsker 90'erne

90'erne var en tid med store kulturelle og teknologiske forandringer. Det var en periode, hvor internettet blev mere almindeligt, og mobiltelefoner begyndte at blive mere udbredt. Dette førte til en øget globalisering og en mere sammenkoblet verden.

Musikken i 90'erne var præget af mange forskellige genrer som grunge, hip hop, eurodance og boybands. Det var også en tid med store ikoniske kunstnere som Nirvana, Tupac, Spice Girls og Backstreet Boys.

Mode var også en stor del af 90'erne, hvor grunge- og hip hop-stilen var meget populære. Det var også en tid med overdimensionerede tøj, farvestrålende tøj og generelt mere afslappet og casual tøjstil. 

Mænd bar ofte oversized t-shirts, sweatshirts og hættetrøjer med baggy jeans eller cargo bukser. Skater-stilen var også populær blandt unge mænd, hvor skatersko, band t-shirts og hoodie var typisk påklædning. Bomberjakker, læderjakker og denimjakker var også populære overtøj i 90'erne. 

Kvinder bar ofte korte toppe med bukser eller nederdele med højt talje. Grunge-stilen var også populær blandt kvinder med slidte jeans, flanelskjorter og Dr. Martens-støvler. Denimkjoler og skørt var også populære blandt kvinder i 90'erne. Kvinder havde også tendens til at bære mere farverige tøj med print og mønstre, som var en del af hip hop-stilen.

Politisk set var 90'erne en tid med stor forandring, hvor mange lande gik igennem store politiske forandringer og konflikter. Det var også en tid med øget fokus på miljøet og bekymring for klimaændringer.

Endelig var 90'erne også præget af mange ikoniske film og tv-serier, såsom "Friends", "The Lion King", "Titanic" og "Pulp Fiction". Det var en tid med en stærk popkultur, der stadig har indflydelse på nutidens samfund.
e-market
Kategorier der matcher din søgning