Gratis forsendelse på ordrer over 495 kr.
30 dages returret
Hurtig levering 🚚

Hawaiikrans | Hawaii kranse | Hawaii Lei

Intet "siger" Hawaii som en flot og festlig Hawaii krans eller LEI som det hedder lokalt.

Her i denne kategori finder du mere end 25 forskellige hawaiikranse i forskellige størrelser og farver. Fælles for dem alle er at de er lavet af kunstige blomster og kan bruges af både børn og voksne. Nogle sælges som enkelstående hawaiikranse til halsen og andre i sæt bestående at blomsterkrans til både hals, hoved og håndled.

LEI betyder egentligt "smykke lavet af noget fra naturen" og det er præcis hvad en rigtig Hawaiikrans er. Normalt laves de at Hibiscus blomster som trækkes på snor og det er næsten som at lave en perlekæde for Hibiscus blomsten kommer i mange forskellige farver og størrelser.

MALOHA

Filter

Hawaiikranse

Hawaiikransen er måske den mest effektive form for udklædning set i forhold til størrelse, pris og effekt. Ser vi bort fra Cowboy hatten er er Hawaiikransen samtidig den enkeltdel der skaber de stærkeste associationer til et bestemt tema.

Med en Hawaiikrans til blot 7,-, hvis du køber dem enkeltvis, er du ”in character” og alle ved hvilket tema du har valgt.

Men Hawaiikransen er ikke kun effektfuld og populær til fester med Hawaii tema. Den er også super populær som give-away både til børn og voksne. Vi har set den brugt til byfester, firma arrangementer, raveparty’s og også i forbindelse med produktlanceringer i marketing øjemed. Altså i sammenhænge hvor temaet ikke nødvendigvis er Hawaii men hvor ”feel-god”, festivitas og positive associationer var det vigtigste.

Prøv at fylde en Pinata med regnbue farvede Hawaiikranse i stedet for slik. Ungerne bliver mindst lige så glade og festen bliver husket lige så længe, som Hawaii kransen får lov at hænge på sengestolpen eller skrivebordslampen, hjemme på gæsternes børneværelser.

Hawaiikransens oprindelse

Hawaiikransen er naturligvis fra Hawaii og blev oprindeligt givet som gave til gæster. Blomsterkransen var og er stadig symbol på gæstfrihed og hengivenhed. Det rigtige navn er Hawaii Lei. En ”Lei” betyder egentlig smykke, til hals eller hoved, lavet af smukke ting fra naturen typisk blomster, men kan også være blade, blomsterfrø og andet.

Begrebet Lei kan spores helt til Polynesien, og de fleste historikkere er også enige om at den oprindelige befolkning på Hawaii stammer fra netop Polynesien.

Den dag i dag uddeles der stadig Hawaiikranse til turisterne når de lander i Honolulu lufthavn. Kransene er lavet af lokale blomster og mange steder på Hawaii øerne kan man købe dem lavet af Hawaii roser, som er en lokal engsbestemt blomst der kun vokser på Hawaii øerne.

Hvert år, 1. maj, afholdes ”Lei day” på Hawaii. En festdag, hvor hver af de 8 øer bruger hver sin farve til at lave "deres" Hawaii kranse. Kransene bruges også af de lokale i forbindelse med eksempelvis fødselsdage, bryllupper, begravelse, eksamener og andre begivenheder.

Uden for Hawaii er kransene typisk lavet i polyester og de kommer i alle regnbuens farver - både som ensfarvede hawaiikranse i eksempelvis blå, rød, sølv eller guld, men også som multifarverde kranse i 2, 3, eller mange flere farver.

Kæmpe udvalg i Hawaii kranse

Hos Festtema har vi mere end 25 slags forskellige Hawaii kranse og for mange af dem gælder det, at vi altid lagerfører et stort antal. Så uanset om du skal bruge en enkelt Hawaiikrans i en helt speciel farve eller mange kranse til et større arrangement så kan vi hjælpe.

Hawaii kranse i bulk

skal du bruge rigtigt mange Hawaii kranse, så er du kommet til det rigtige sted. Vi lagerfører altid masser af forskellige Hawaii kranse, altså Hawaiikranse i forskellige designs og farver. Men mange af modellerne lagerfører vi også i højt antal, så uanset om du skal 500 stk., 1.000 stk. eller 5.000 Hawaiikranse så kan vi leverer fra dag til dag.

Brug kontaktformularen her på siden eller giv os et ring, så kvittere vi med et godt tilbud på Hawaii kranse i bulk.

Hawaiikranse i costum design

Festtema producere selv mange af Hawaiikransene i vores sortiment, og vi kan også lave special designede Hawaiikranse til dit arrangement.

Uanset om I har brug for Hawaiikranse i "klubbens farver", med logo eller noget helt tredje, så kan Festtema hjælpe.

Priser og leveringstid for costum made Hawaiikranse afhænger af hvor mange I skal bruge og hvor unikke kransene skal være;

skal "bladene" have en særlig størrelse eller nyt design.

Skal der printes logo på bladene, tilføjes et vedhæng på hver krans eller

Skal farven være en helt unik farvekode der skal godkendes baseret på en fysisk prøve forud for egentlig produktion.

Hvor kan man købe billige Hawaiikranse?

Du kan købe billige Hawaiikranse hos Festtema, vi har et stort udvalg og lagerfører altid Hawaiikranse i højt antal.

Vores regnbuefarvede hawaiikrans koster 7,- kr., hvis du bare vil købe en enkelt og helt ned til 4,75 kr. hvis du skal bruge mange.

Hawaiikransene kan naturligvis købes Online med fuld returret, men du kan også købe dem direkte i vores detailbuik i Skovlunde, som er åbent alle dage undtagen Hellidage.

e-market
Kategorier der matcher din søgning