Gratis forsendelse på ordrer over 495 kr.
30 dages returret
Hurtig levering 🚚

Disco tema | Køb udklædning, pynt & dekoration med 70’er tema

Udklædning, kostumer, pynt & dekoration til Discofesten samlet ét sted. 70'erne er DISCO'ens årti selv om musikken havde sin storhedstid i perioden fra 1977 til 1982. Genren er nok mest kendt for artister som: ABBA, Bee Gees, Boney M, Donna Summer, Cool & the Gang, Earth, Wind & Fire og Gloria Gayner. Men også Michael Jackson som gik solo i 1972 har sat sit præg på 70'erne selv om hans største hit (Thriller, som er vedens bedst sælgende album) er fra 1982. Det var en tid med kold krig og oliekrise, men måske netop derfor var stilen også farverig, glad og en smule overdrevet med lidt for meget af alt...

Filter

Rund Multifarvet Konfetti 1 cm, 14gr

Indhold: 14 gr. (1,07 Kr. / 1 gr.)

15,00 Kr.

Bakkenbart & Overskæg Kit, Sort

Indhold: 3 ct (16,33 Kr. / 1 ct)

49,00 Kr.

Bakkenbart & Overskæg Kit, Brun

Indhold: 3 ct (16,33 Kr. / 1 ct)

49,00 Kr.
Ny
Guld Cowboyhat

Guld Cowboyhat

99,00 Kr.

Brun 70s Guirlande

Indhold: 5 M. (9,00 Kr. / 1 M.)

45,00 Kr.

Brun 70s Bordløber

Indhold: 5 M. (15,00 Kr. / 1 M.)

75,00 Kr.

Brune 70s Tallerkner

Indhold: 10 ct (3,50 Kr. / 1 ct)

35,00 Kr.

Brune 70s Papkrus

Indhold: 10 ct (3,50 Kr. / 1 ct)

35,00 Kr.

Brun 70s Konfetti

Indhold: 10 ct (3,00 Kr. / 1 ct)

30,00 Kr.

Brune 70s Servietter

Indhold: 20 ct (1,90 Kr. / 1 ct)

38,00 Kr.

Disco Boogie Dekosnore

Indhold: 7 ct (5,00 Kr. / 1 ct)

35,00 Kr.

Hvad er typisk Disco? 

Disco kulturen er etableret omkring en genre af dansebar musik, der opstod i 1970'erne og er kendetegnet ved en fire-fjerdedels takt, en funk- eller soul-baseret rytmisk struktur og brugen af elektroniske instrumenter som synthesizere, trommemaskiner og sequencers.

Disco blev populært i nattelivet over hele verden og var kendt for sin livlige, pulserende rytme og sin betoning af dans og social samvær. I sin tidlige form blev disco ofte associeret med en flamboyant stil og glitrende beklædningsgenstande.

Bands og popgrupper som ABBA, Boney M, Queen og Village People er ikke bare kendt for deres iørefaldende musik men også deres ekstravagante brug af kostumer når de optrådte. 

Donna Summer, kendt som ”Queen of Disco” er af mange udråbt som værende alle tiders største artist indenfor Disco genren, men ABBA er ubetinget verdens første (og måske største) superband:

I 1977 gav ABBA to koncerter i Albert Hall London. 3,5 million mennesker forsøgte at få billet hvilket svarer til at ABBA kunne have afholdt næsten 600 udsolgte koncerter. 

I Australien, hvor ABBA var endnu mere popurlærer, var der flere seere til en TV-udsendelse om bandet end der var seere til Månelandingen! 

I dag er Disco en historisk æra som ligger navn og tema til mange fester og et tema som især er populært for mennesker over 40år. Måske fordi de selv har minder relateret til musikken og tøjstilen som går tilbage til deres egen barndom. 

Skal du bruge et disco kostume, så kan du næsten ikke være for vild eller for meget – spørgsmålet er mere om du tør…

Vi anbefaler at du kigger efter: glitter, glimmer & pailletter. Bukser med svaj som er stramme over numsen, brede skjorteflipper. Guld, sølv og metallic farver eller noget med læder (a la Village People) til herrerne. 

Endelig er 70’erne tiden hvor man optrådte og udklædte sig i grupper, så hvis I er nogle stykker der går sammen kan I virkelig give den gas. 

Hvornår hørte man Disco? 

Det er virkeligt svært at sætte en startdato på Disco-tiden. Som mange andre kulturelle æraer så var det en Disco noget som udviklede sig over tid, men det er sikkert at 1970’erne var disco’ens storhedstid.

Nogle af de vigtigste bidragsydere til udviklingen af Disco var DJ’ som David Mancuso, Nicky Siano og Francis Grasso, der spillede musik til dansefester og klubber i New York City i slutningen af 1960'erne og starten af 1970'erne. 

Det brede gennembrud fik Disco’en med kunstnere som Donna Summer, ABBA, Gloria Gaynor, Bee Gees og Chic, der skabte nogle af de mest ikoniske Disco-hits fra perioden.

Onde tunger påstår, at Lipps Inc. Udgav det sidste store disco-hit ”Funky Town” i 1979, men det er nok mest fair at sige at disco’en hittede i perioden fra slutningen af ’60erne til de til starten af 80’erne.

Hvor kan man købe Disco kostumer 

Festtema har måske Danmarks mest komplette udvalg af Disco kostumer til både mænd og kvinder. Kostumerne kan bestilles Online, men du kan også komme forbi butikken i Skovlunde hvor vi har alle disco kostumerne fysisk, så du kan prøve kostumet før du beslutter dig.
En super mulighed, hvis man er i tvivl om hvor lidt eller hvor meget man ønsker at gør ud af det! 

Disco kostumer til kvinder

Hos festtema kan du købe Disco kostumer til kvinder. Vi har et bredt udvalgt Disco tøj og accessoires, så du kan vælge mellem et færdigt sæt eller selv sammensætte det ultimative outfit.

Vi har Ponchoer, med og uden frynser. Fantastiske heldragter inspireret af ABBA, trompetbukser og catsuits i guldmetallic stof for bare at nævne nogle eksempler. 

Af lækkert tilbehør kan nævnes hoops, pandebånd, guld- eller sølvparykker og naturligvis plateaustøvler. 

Husk, du kan også besøge butikken i Skovlunde, hvor du kan prøve disco kostumerne, inden du beslutter dig. 

Disco kostumer til mænd

Hos Festtema kan du købe Disco kostumer til mænd. Bestiller du dem Online kan vi levrer fra dag til og kommer du forbi butikken i Skovlunde, så kan du prøve kostumerne på inden du beslutter dig og tage kostumet med hjem med det samme. 

Vi har Disco kostumer, bukser med svaj, plateausko og skjorter med store flipper. ABBA inspirerede buksedragter og masser af fedt disco tilbehør – ikke mindste nogle fede/sjove afro parykker. 

Disco kostumerne fås fra str. small og op til 5XL, så her er noget for de fleste. Snyd ikke dig selv for at tjekke udvalget på festtema når du skal bruge et Disco outfit. 

Pynt og dekoration med disco tema

Vi elsker Disco temaet; musikken, tøjet og ikke mindst dekorationen. 

Skal du pynte op til discofest er der tre ting du ikke kommer uden om: 

Discokuglen.

Discokuglen er indbegrebet af disco-tema og er discokuglen stor nok, så kan den næsten omdanne et hvert rum til STUDIO 54, alene. 

Guld og glitter

Det er næsten umulgt at bruge for meget glitter til en Discofest. Har du ikke budget til en rigtig pailette-væg så kan du komme langet med vores foliegardiner. De findes i utroligt mange farver, fra sølv og guld til perlemor eller knaldrød og 14 andre farver. 

Et foliegardin eller to kan lynhurtigt omdanne en kedelig væg til en glitrende setting og er samtidig den perfekte baggrund til selfies og fotos generelt. 

Tern i klarer farver

Har du mulighed for det, så syntes vi, at du skal prøve at indarbejde tern i din Disco-opsætning. Tern i klarer farver (lidt a la Kubricks terningen); på gulvet, på væggene, på dørene eller hvor det nu er praktisk muligt.

e-market
Kategorier der matcher din søgning