Gratis forsendelse på ordrer over 495 kr.
30 dages returret
Hurtig levering 🚚
Tyroler tema | Mand og kvinde udklædt i festligt tyrolertøj så de er klar til året Oktoberfest | Find kostumer, pynt og dekoration med tyroler tema hos Festtema

Tyroler tema | Dekoration, pynt & udklædning til oktoberfest

Selvom den traditionelle tyske folkefest 'Oktoberfest', bliver afholdt i oktober, er der ikke noget som holder dig fra at holde Tyrolerfest eller Bierfest året rundt. Tyrolerfesten er for dig, som ikke kan vente med at hoppe i Dirndlen eller Lederhosen til næste Oktober og derfor har brug for en undskyldning for at servere øl, pølse og pretzel i lange baner, spille tyrolermusik som dagen er lang og nyde en god fest med dine venner og bekendte. 

Den helt gennemførte Bierfest eller Tyrolerfest er kendetegnet ved dekoration bestående af tyroler-tern, store øl-krus og flotte blå bannere med diverse tyroler logoer på. Som gæst til en veldekoreret tyrolerfest er det derfor naturligvis vigtigt at matche omgivelserne. I så fald bør du erhverve dig et par lederhosen eller en lækker klassisk dirndl, knæhøje uldstrømper og sidst men ikke mindst en dekorativ tyrolerhat.

Her er både Tyrolerbukser, Tyrolerkjoler, Tyrolerflag, Tyrolerduge og naturligvis Tyrolerhatte. Kort sagt alt hvad du skal bruge for at pynte op til Oktoberfest og alt hvad du kan tænke dig af Tyrolerudklædning. 

Fakta om Oktoberfesten: Den første Oktoberfest blev afholdt i oktober 1810 i anledning af Kronprins Ludwigs bryllup med Therese von Sachsen-Hildburghausen. Festen varede 5 dage fra den 12. til den 17. oktober 1810. Oktoberfesten i München er den oprindelige ”Oktoberfest” og som sådan, sandsynligvis den enkeltstående event der har lagt navn og format til flest fester i verden.   

Uagtet at der har været en del år uden den officielle Oktoberfest er man alligevel nået til den 190. af slagsen med Oktoberfesten i 2023.

Filter

Blå Pepitaternet Servietter

Indhold: 20 stk. (1,45 Kr. / 1 stk.)

29,00 Kr.
Ny
Flaskeholder Hylster

Grå Tyroler Vest

289,00 Kr.

Grå tyrolerhat

69,00 Kr.

Tyroler fest, oktoberfest eller bierfest

Kært barn har mange navne og tyrolerfester bliver stadig mere populære. Både hos privat-personer, som firmafest og som store offentlige arrangementer, hvor eksempelvis Københavns Oktoberfest afholdes på Femøren, Amager, 14. – 16 september. Det er Danmarks største oktoberfest med flere end 10.000 deltagere. 

Oktoberfest er et hit blandt danskerne og i løbet af det seneste årti er interessen for oktoberfest og Tyrolerfest steget enormt iblandt danskerne, I dag er der flere årlige events landet over, som fejrer den gode tyske stemning med øl, tyrolermusik og autentiske tyrolerudklædninger. Men det er ikke kun som store hal- eller helt offentlige arrangementer, at tyrolerfesterne er blevet populære. Mange danskere har gjort det til en tradition at holde private oktoberfester med vennerne mindst én gang om året, og uanset om det er din første eller tiende gang til tyrolerfest, skuffer det næsten aldrig.

Oktoberfest pynt

Uden pynt, pølser og øl at drikke, duer Tyrolerfesten ikke! De fleste mennesker forbinder Oktoberfest eller tyrolerfest med øl og tyrolertøj. De færreste tænker over, at uden pynt og dekoration, falder stemningen til jorden uanset hvor meget øl du serverer. 

Hos Festtema elsker vi oktoberfest og vi har mange års erfaring med salg af autentisk pynt og dekoration i de klassiske Bayerske farver, som er hvid og blå. Umiddelbart virker det let at pynte op til en oktoberfest, men så snart lokalerne bliver lidt større og det gør det ofte når der skal holdes oktoberfest. Så stiller det krav til enten størrelsen på- eller mængden af de enkelte dekorationer. 

Hos Festtema kan du naturligvis købe masser af forskellig pynt og dekoration til oktoberfesten. Vi har altid hurtig levering og vi hjælper gerne med at finde og sammensætte den perfekte tyrolerdekoration til dig. Vi tilbyder alt fra kæmpe store bannere, vimpelguirlander med hvide og blå tern og balloner guirlander til mindre ting som crepe bånd, serpentiner og ølbrikker. 

Vi har naturligvis også et stort udvalg i relevant engangsservice som picks, servietter og naturligvis fadølsglas. Skal du/I pynte op til den helt store tyrolerfest, så kan vi også tilbyde print af bannere, skilte og balloner så I får kombineret Tyrolertemaet med jeres eget brand eller praktisk information til festens deltagere. 

Dekorationen til den lille tyrolerfest

Hvis du skal holde en lille intim tyrolerfest, så er det ikke altid at meget pynt er nødvendigt. Her kan du komme langt med nogle balloner med blå og hvide tern eller med øl på, et par tyrolerflag med det klassiske løve-våbenskjold og et par flagguirlander eller crepebånd i blå og hvide farver.

Alternativt kan du nøjes med en enkelt blå-ternet dug, en krans som gerne må være i gran og crepebånd som trækkes fra krans (i centrum) og ud til kanten af lokalet eller ølteltet. 

Dekorationen til den store tyrolerfest

Er du igan med at planlægge hvordan der pyntes op til den helt store fest, hvor der aldrig kan være nok pynt, så kan vi også hjælpe! Vi har nemlig både kæmpe tyroler-bannere og flag som kan forvandle enhver stor hvid væg til et tyroler-mekka.

Derudover har vi også de fedeste tyroler-Cutouts og fotovægge med tyrolertema, som kan bringe ekstra liv til festen. Du kan blandt andet bruge disse papfigurer og fotovægge til at skabe et foto-hjørne midt i festen som med garanti vil få masserer af opmærksomhed fra dine gæster i løbet af aftenen. Samtidig er det en god mulighed for at få en masse billeder til at forevige festen, uden at du selv skal gå rundt og lege fotograf hele aftenen. 

Er der tale om et tilbagevendende arrangement eller en oktoberfest med kommercielt islæt, er diverse selfies, post på sociale medier m.m. en oplagt, effektiv og gratis måde at få spredt et navn.

Oktoberfest tøj

Hos festtema har vi forsøgt at finde frem til hemmeligheden bag en god Tyrolerfest, og ifølge vores kunder er svaret klart: God stemning, masser af øl og originalt oktoberfest tøj. 

Den gode stemning, som ofte hænger sammen med klassisk tyroler-musak og øllerne må i selv stå for, men hos festtema har vi måske landets største udvalg af klassiske oktoberfest tøj. Vi har både tyrolerkjoler, lederhosen, tyrolerskjorter, tyrolerhatte, sko, sokker og masser af andet udklædning med tyroler-tema som sætter prikken over i'et på det perfekte tyroleroutfit. 

Bestil dit oktoberfest tøj online, alt hvad du finder her i butikken er på lager lokalt. Eller tag et smut forbi vores butik i Skovlunde og få hjælp fra vores dygtige butikspersonale til at finde de lederhosen eller den perfekte Dirndl, som passer til dig og den oktoberfest du skal til. 

Hos Festtema er vi stolte af det store udvalg af Oktoberfest tøj, vi kan tilbyde. Uanset hvor mange øl-fester du har været til før, og uanset om du leder efter et helt nyt originalt tyrolersæt eller bare lidt tilbehør for at fuldende dit oktoberfest look ,så kan du helt sikkert finde noget her hos os. Vi har alt fra billige tyrolerbukser og kjoler, der er lavet som decideret tyrolerudklædning til den ægte vare af tyrolerhatte i uld, ternede bomuldsskjorter i bomuld, klassiske Dirndl’s med broderi og flæser samt originale lederhosen i ægte læder med knapper af hjortehorn.

Kort sagt: Festtema har alt i oktoberfest tøj til både mænd og kvinder.

e-market
Kategorier der matcher din søgning