Gratis forsendelse på ordrer over 495 kr.
30 dages returret
Hurtig levering 🚚
Oktoberfest pynt i form af et blåt skilt med teksten "Biergarten" skrevet hvid farve i en i gotisk font . Ved siden af skitet er desuden en oppustelig Pretzel | Klassisk oktoberfest pynt fra Festtema

Oktoberfestpynt | Autentisk pynt og dekoration til den ultimative Oktoberfest 

Her har vi samlet alt vores fantastiske oktoberfestpynt i hvid og blå, men også alle de øvrige dekorationsartikler som man ville se hvis man tog til Oktoberfest i München. 

Når du skal pynte op til bierfest, så husk på, at Oktoberfesten oprindelig var en bryllupsfest mellem to royale familier og dermed en indgåelse af en alliance mellem Bayern & Sachsen-Hildburghausen. Så brugen af de Bayerske symboler som blå & hvide tern samt våbenskjoldet med den gyldne løve er centrale elementer i Oktoberfestpynten. 

De blå & hvide tern (i ruder) går igen på alt fra stofdraperinger, vimpelflag, bannere og balloner til duge, servietter og picks. Er pynt og dekoration ikke ternet så er det i hver fald blåt eller hvidt i en eller anden form. 

En anden central og ofte overset ting som de lokale bruger meget i deres dekoration af alt fra øl telte og restauranter til byporte og flagstænger er gran. Gran bliver brugt både som kranse (Weisn) og i guirlander både inde og ude. 

Dyretrofæer, og afarter deraf er også meget populær pynt og endelig så er der skilte og figurer af alt fra Pretzel til Märzen (fadøl), anvisninger og reklamer skrevet med den særlige ”gotiske font” som kendetegner Oktoberfesten. Brugen af denne fonttype går igen på alt fra Oktoberfest bannere til små festartikler og endda tallerkner og servietter.

Oktoberfesten blevet et brand i sig selv, så til Oktoberfesten i München fylder skilte og merchandise for arrangementet selv, en hel del.Sidst men ikke mindst, så er der 3 ting som måske ikke er decideret pynt, men som alligevel er med til at definere rammerne og skabe den helt unikke Oktoberfest stemning: Store ølkrus, på en liter, kaldet "Maßkrug". Folk i Oktoberfest tøj og naturligvis Tyrolermusik.

Filter

Old Bayern - Oktoberfest Swirls

Indhold: 5 stk. (11,80 Kr. / 1 stk.)

59,00 Kr.

Pretzel Cut-Out, 4 stk.

Indhold: 4 stk. (12,25 Kr. / 1 stk.)

49,00 Kr.

Tyroler dekoration: Tyroler serpentiner

Indhold: 2 stk. (17,00 Kr. / 1 stk.)

34,00 Kr.

Tyroler klemmer

25,00 Kr.

Blå Balloner Naturlatex, Mat Overflade 50 stk.

Indhold: 50 stk. (0,98 Kr. / 1 stk.)

49,00 Kr.

Hvide Cocktail Servietter, 25 stk.

Indhold: 25 stk. (0,48 Kr. / 1 stk.)

12,00 Kr.

Hvide Frokost Servietter

Indhold: 20 stk. (1,25 Kr. / 1 stk.)

25,00 Kr.

Hvide Frokostservietter 33 x 33 cm, 25 stk.

Indhold: 25 stk. (1,00 Kr. / 1 stk.)

25,00 Kr.

Hvide Luksus Servietter, 40 x 40 cm

Indhold: 25 stk. (2,60 Kr. / 1 stk.)

65,00 Kr.

Hvide Luksus Servietter, 40 x 40 cm

Indhold: 50 stk. (1,98 Kr. / 1 stk.)

99,00 Kr.

Hvide Middagsservietter

Indhold: 20 stk. (1,80 Kr. / 1 stk.)

36,00 Kr.

Lyseblå Cocktail Servietter, 25 stk.

Indhold: 25 stk. (0,48 Kr. / 1 stk.)

12,00 Kr.

Lyseblå Frokostservietter 33 x 33 cm, 25 stk.

Indhold: 25 stk. (1,00 Kr. / 1 stk.)

25,00 Kr.

Lyseblå Luksus Servietter "Himmelblå", 40 x 40 cm

Indhold: 25 stk. (2,60 Kr. / 1 stk.)

65,00 Kr.

Lyseblå Luksus Servietter, 40 x 40 cm

Indhold: 20 stk. (2,75 Kr. / 1 stk.)

55,00 Kr.

Lyseblå Middagsservietter

Indhold: 20 stk. (1,80 Kr. / 1 stk.)

36,00 Kr.

Oktoberfest festpynt 

Rustik hygge, gode bayerske specialiteter og friskskænket øl indleder hvert år efteråret på Oktoberfesten. Hvis du vil genskabe den ikoniske feststemning fra ølteltene i München så skal du læse med her og få input til hvordan du skaber den perfekte atmosfære med festlig pynt og dekoration der inkludere alt fra borddekoration og engangsservice til balloner med print, vimpler, terner, skilte og loftsbannere. 

Med typiske bayerske symboler og de umiskendelige mønstre kan du bringe den Bayerske livsglæde og stolte oktoberfest tradition til live og overraske dine gæster med ægte ”øl fest stemning” som kendes fra de store telte på Theresienwiese.

Hos Festtema kan du få alt hvad du ønser dig af pynt og dekorationer uanset om du skal pynte for en lille forsamling i et privat hjem, til en større firmafest med partytelt eller ligefrem skal afholde en Oktoberfest-festival over flere dage. 

Fokus er på det umiskendelige Bayerske diamantmønster, der går igen fra servietter, duge, serpentiner og flagguirlander til draperingsstof, kæmpe vimpler og skilte. 

Pynt & dekoration i naturlige materialer 

For at styrke den traditionelle tyrolerstemning ved din egen oktoberfest, kan du pynte bordene med autentiske symboler og dekorationer, det skaber en ægte Oktober-atmosfære på ingen tid.

Dekorative elementer lavet af naturlige materialer som hø-hjerter eller træskiver, der fungerer som lysplader, skærebrædder eller varmebrikker, er effektfuld dekoration til lave priser som giver dit bord en tidløs hyggelig og efterårsagtig atmosfære. Gran, anvendt som granguirlander og kranse er også meget originalt og 100% autentisk oktoberfestpynt. Skal du pynte op i et telt, så er en stor krans i midten af loftet både utroligt dekorativ og samtidig et godt udgangspunkt for yderligere drapering af loftet med enten loftsbannere eller crepebånd i blå og hvide farver. 

Har du ikke adgang til naturligt gran, så har vi naturligvis kunstig gran, der fungerer lige så godt og kan bruges år efter år. 

Ko klokker, honningkagehjerter og Brezeln (Pretzel) er også elementer som man ser anvendt i stor stil til oktoberfesten og alle andre Wiesn fester. For at forstærke forventningen om de lækre tyske delikatesser, bør dekorative elementer som små ølkrus og saltkringler i alle størrelser ikke mangle.

Stearinlys og fyrfadslys kantet med filtbånd eller hør tilføjer et stemningsfuldt akkompagnement til det fælles festmåltid, selv ud på de sene timer. 

Til dækning af selve bordet (og buffeten) har vi både papirduge og servietter. Vi har også bordløber dekoreret med de bayerske ruder, som både kan bruges på borde med hvid dug og direkte på de blottede borde/bænke sæt. 

Serveres der ikke mad, kan vi anbefale de festlige ølbrikker, eventuelt i kombinatione med bordkonfetti formet som små fadøl – begge dele skaber stemning allerede inden den første øl bliver serveret. Ligesom servietter med oktoberfestprint også vil bidrage til den autentiske stemning samtidig med at de fungerer som effektiv pynt uanset om der serveres mad eller bare er små Pretzel’s og andet snack. 

Med vores omhyggeligt udvalgte bayerske borddekorationer til din oktoberfest kan du skabe en uforglemmelig fest i bayersk stil. Oplev de forskellige produkter, vi har udvalgt til dig. Lad din kreativitet få frit løb, og fordyb dig i Oktoberfestens sprudlende atmosfære. Skål og god fornøjelse!

Oktoberfest flag og vimpler 

Flag og vimpler med de klassiske Bayerske ruder er et must til enhver oktoberfest og husk på, at jo større lokale (telt) eller område du skal pynte op, desto mere OG større dekoration skal du bruge. 

50 balloner med tern forsvinder i et øltelt med plads til hundredvis af mennesker. Omvendt er et Bayersk flag på 200 X 250cm meget voldsomt at sætte op i en privat stue, eller et party telt med plads til 40 mennesker. 

Hos Festtema har vi oktoberfest flag og vimpler i alle størrelser og med mange forskellige designs. Vi har eksempelvis: 

Picks med bayerske tern Papirflag på pind i mange forskellige størrelse, med bayerske tern og både med og uden våbenskjold 

Stofflag på pind, igen i tern & med & uden gyldne løver Bayerske stofflag, til at hænge op (eller ned fra loftet) i mål fra 30 X 50cm op til 200 X 250cm. 

Flagguirlander i flere størrelser og længder 

Vimpelflag og vimpelflagguirlander i mål fra 20 X 30 cm. til 100 X 150cm. 

Vores flag og vimpler med oktoberfest tema tager udgangspunkt i de klassiske blå og hvide farver. De fleste af dem har også de obligatoriske Bayerske ruder og flere af serierne laves samtidig i en udgave med print. Det kan være fadøl, Pretzel, en kelnerinde eller bare teksten Oktoberfest printet på, for at understrege oktoberfest-temaet yderligere. 

Vigtige tip til Oktoberfest pynt 

Hængende dekorationer er lige så uundværlige som borddekorationer. Med enkle bayerske festdekorationer, såsom en blå og hvid ballondekoration, honeycombs, papirguirlander og små flag, skaber du grundlaget eller den enkle bayerske dekoration. 

Saltkringler, honningkagehjerter og slik kan bruges til at intensivere atmosfæren. Grønne blade og buksbom bindes i kranse og bruges i hængende dekorationer og borddekorationer. 

Alt er muligt, fra enkle oktoberfestdekorationer til luksusdekorationer i bayersk stil. Den grundlæggende regel er: Det må gerne være rustikt og muntert. Blå/hvid, striber, tern, naturlige materialer (træ, jute, raffia, halm), farverige blomster og ballondekorationer er alle velegnede. 

De vigtigste elementer til bayerske dekorationer er hængende loftdekorationer, vægdekorationer og naturligvis borddekorationer. 

Til bordet er den klassiske blå/hvidterne tyrolerdug et hit, men du kan faktisk også bruge en rød/hvid ternet dug. Kombineret med servietter i samme mønster eller måske med teksten "Oktoberfest" eller "Prost" påtrykt er du godt på vej.

Yderligere inspiration til Oktoberfest pynt

Har du aldrig selv være til Oktoberfest i München, så er Internettet din bedste ven. Hvis du skal bruge inspiration, anbefaler vi at du prøver følgende Google-søgninger og kigger billeder: 

Oktoberfest o zapft is 

Wiesn deko 

Uanset om du skal pynte op til 40 mennesker eller til en byfest, så kan festtema hjælpe. Vi har leveret oktoberfest pynt til både privatpersoner, virksomheder og egentlige by- & oktoberfester de sidste 15 år. Vi specialdesigner og fremstiller pynt med tyrolertema på opdrag, vi sælger B2B og vi har masser af tyrolerpynt på lager året rundt til øjeblikkelig levering.

Hvor kan man købe oktoberfest pynt?

Du kan købe Oktoberfest pynt hos Festtema!

Vi har et omfattende udvalg af pynt og dekoration med oktoberfest tema og vores sortiment inkluderer både blå & hvidternet dug, Bayerske flag & bannere. Vimpler, guirlander og meget mere.

Festtema.dk er en e-mærket webshop og har også en stor fysisk butik, hvor du kan se vores produkter i virkeligheden. Vi tilbyder dag til dag levering, så du kan få din Oktoberfest pynt lige når du har brug for det.

Oktoberfest tøj og kostumer

Hos Festema har vi også et imponerende udvalg af oktoberfest tøj og tyroler kostumer, men det har vi organiseret i en seperat kategori, som du kan finde her.


e-market
Kategorier der matcher din søgning