Gratis forsendelse på ordrer over 495 kr.
30 dages returret
Hurtig levering 🚚

Udendørs Halloween pynt

Halloween pynt til udendørs brug er mindst lige så vigtigt som Halloween pynt til indendørs brug, men desværre er det ikke alt Halloween pynt der egner sig til udendørs brug. Selvfølgelig er der masser af "engangspynt" som kunstigt spindelvæv, græskar og plastikedderkopper der gør, men meget af det avancerede pynt er ikke lavet med udendørs brug for øje.
Det Danske efterårsvejr stiller store krav til din udendørs Halloween pynt og selv når pyntet er lavet til udendørs brug, så er der behov for særlig omsorg når du pakker tingene ned.
I denne kategori har vi samlet et udvalg af Halloween pynt der egner sig til udendørs brug og i tekst afsnittet nedenfor har vi delt gode råd og praktiske forholdsregler du bør tage i ed når du pynter op til Halloween udendørs.

Udendørs Halloween pynt for alle

Traditionen med at pynte op udendørs til Halloween griber stadig mere om sig, og selv om vi stadig er langt fra Amerikanske tilstande, så er der nogle som går "all in" og giver selv den mest inkarnerede Amerikanske Halloween freak kamp til stregen.
Hvis du selv vil opleve gennemført Halloween udsmykning udendørs, så kan vi her fra Festtema klart anbefale en tur i TIVOLI efter mørkets frembrud (i oktober), hvor det meste af den gamle have er forvandlet og zombier m.m. får frit løb fredag og lørdag aften. 
Eller et besøg i Måløv (Halloween i Måløv) hvor hele byens centrum inklusiv kirkegården og tusindvis af deltagere tager Halloween til et helt nyt niveau i Dansk målestok. 
Skal du selv pynte op udenfor til Halloween, så skal du ikke alde dig intimidere af hverken TIVOLI eller byens lokale entusiast. Du kan komme rigtigt langt med kunstigt spindelvæv, lidt knogler eller græskar  og noget "levende lys". 
- husk at bruge LED lys så ingen eller intet kommer til skade.....
Har du børn i familien er det også et super hyggeligt projekt at have sammen og næsten uanset hvor meget eller lidt I gør ud af Halloween pynten udenfor, så vil kvarteres unger elske jer for det.

Gode råd om brugen af udendørs Halloween pynt

Når du pynter op unden for, så er der en række praktiske ting du bør være opmærksom på:
 • Levetiden på jeres "selv skårne græskar" kan forlænges ved, at forstøve dem med atamon (inde og ude)
 • Sæt ikke græskar og andre figurer helt ud til fortovet, for så bliver hundene de største fans....
 • Pynten skal fastgøres, så den ikke blæser væk og i værste fald ødelægger ting på sin vej gennem haven/ kvarteret
 • Dekorationer med lyd, lys eller bevægelse bør ikke være eksponeret for direkte eller voldsom regn
 • Brug aldrig levende lys. Der findes masser af sikre alternativer med LED lys, knæklys og lyskæder
 • Genbrug er guld; dukker uden arme eller hoved, en rådden barnevogn der dypper blod, en gammel kjole der bliver til et genfærd...
 • Lyde er uhyggelige - især i mørke: lav et vindspil af skaller, dåser, flasker eller andet der giver uventede og sære lyde

Huskeliste til nedpakning af udendørs Halloween pynt

Det danske vejr er hårdt, især for pynt og dekorationer med lys, lyd eller mekaniske dele. Regn og fugt kommer ind alle vegne og smådyr og insekter søger ly for vind og vejr. Det meste Halloween pynt kan sagtens klare et par dage eller en uge i den danske natur, men skal det også bruges til næste år, så har det brug for omsorg:
 • Alle former for dekorationer skal være rengjort og alle fremmedlegmer som blade, jord, dyr og insekter skal fjernes inden de pakkes væk
 • Pynt bestående af stof skal være 100% tørt inden det pakkes ned, ellers risikere du at det mørner eller i værste fald bliver muggent eller rådner.
 • Dekorationer med batterier skal pakkes ned UDEN batterier og batterikassen skal tøres af og være helt tør for at undgå irring.
 • Pynt og dekorationer med bevægelige dele skal rengøres ordentligt i alle bevægelige led inden de pakkes væk.
 • Ledninger og stik må ikke "knækkes" og skal pakkes ned frigjort fra figuren/ pynten.

 
e-market
Kategorier der matcher din søgning