Gratis forsendelse på ordrer over 495 kr.
30 dages returret
Hurtig levering 🚚
Elegante Mr & Mrs udskræinger i elfenbenshvid med små dekorative blomster |  Bryllupspynt fra Festtema

Bryllupspynt | Pynt & dekoration til dit drømmebryllup

Uanset om du drømmer om et enkelt, elegant eller eksklusivt bryllup, så kan du finde både pynt & dekoration til det hele lige her.  Vi har et kæmpe udvalg af bryllupspynt med alt fra backdrops til bryllupskagefigurer. Hvide duge, bordkort, lys & pyntebånd.

Faktisk har vi været nødt til at opdele vores bryllupsdekoration i hele 10 kategorier for at det er muligt at præsentere bryllupspynten ordentligt.

Vil du se tingene i virkeligheden, så du er sikker på at nuancer og still passer med de øvrige detaljer, til hvad der måske er livets største fest, så husk at alt det bryllupspynt og dekoration vi viser her på siden også kan ses og købes i butikken i Skovlunde.

Vi ved godt at et bryllup er noget man planlægger i god tid, men derfor kan det alligevel være rart at vide, at man kan købe fantastisk bryllupspynt hos festtema og at pynten kan leveres fra dag til dag - eller hentes samme dag.

Filter

Hvide Konfetti Kræmmerhuse, 10 stk.

Indhold: 10 ct (2,90 Kr. / 1 ct)

29,00 Kr.

Kræmmerhus Æsker, 6 stk.

Indhold: 6 ct (9,17 Kr. / 1 ct)

55,00 Kr.

MR / MRS Banner

29,00 Kr.

Pynt til bryllup | Festlig pynt & dekoration til brylluppet

Enkelt, elegant eller eksklusivt bryllup – find pynt & dekoration til det hele lige her | Vi har alt fra backdrops til bryllupskagefigurer. Duge, servietter, lys & pyntebånd 

Sådan pynter du op til bryllup

At pynte op til bryllup er en alvorlig sag. Derfor har vi også gjort os umage og valgt pynt og dekoration i klassiske sarte nuancer så du ikke behøver gå på kompromis med hverken pynt eller dekoration når bryllupslokalet skal gøres festligt. 
Der er masser af traditioner og formalia i forhold til både bryllupsceremonien og den efterfølgende bryllupsfest, men der er ingen regler for hvordan du pynter op til dit drømmebryllup. Brylluppet skal afspejle brudeparrets image og det betyder ofte at farver, materialevalg og kvalitet skal afstemmes og kordineres på tværs af pynt, dekoration, omgivelser, musik og mad og samtidig dække alt fra kirken over bryllupsbilen til reception og så naturligvis selve bryllupsfesten. 
Der er dog 2 traditioner, der knytter sig til hvordan man pynter op til bryllupsfejringer:
  1. Blomsterdekorationer: Blomster spiller en vigtig rolle i bryllupsdekorationer i Danmark. Brudebuketter og blomsterdekorationer i kirken eller på feststedet er ofte prydet med hvide blomster såsom roser, nelliker og liljer. Bryllupskage: 
  2. Bryllupskage: En bryllupskage er en vigtig del af bryllupsfesten. Kagen er ofte pyntet med blomster eller en lille figur af brudeparret på toppen. 
Hvordan du i øvrigt pynter op er 100% dit valg, det vigtigste er at brylluppet afspejler jeres ønsker. Da de færreste har meget erfaring med afholdelse af netop bryllup, så vil vi gerne minde om, at pynt og dekoration til et bryllup ikke nødvendigvis ”kun” handler om at pynte op der hvor festen afholdes. 
I praksis er der op til 4 forskellige venues der kan eller skal pyntes op i forbindelse med et bryllup: 
  1. Ceremonien – skal der pyntes op der hvor selve vielsen finder sted; i kirken, privat, udendørs.
  2. Receptionen – afholdes der reception i forlængelse af selve ceremonien og hvad skal der bruges af dekoration i den forbindelse.
  3. Bilen – skal brudeparret transporteres og hvem har så ansvaret for eventuel dekoration af bil, hestevogn eller ladcykel?
  4. Festlokalet – Hvor meget eller lidt skal selve festlokalet pyntes op og er der begrænsninger fordi I er i lejede lokaler, på hotel eller et helt tredje sted. Hvem står for at pynte op i praksis og hvor længe forud for festen har I adgang til lokalerne.
Når I har styr på hvor mange venues der skal pyntes op, så kan I passende stille jer selv følgende spørgsmål: 
  • Hvilken stil og tone ønsker vi til vores bryllup?
  • Skal der være et tema eller en direkte sammenhæng mellem pynt og dekoration fra kirke til reception og fra reception til festen? 
Når de overordnede rammer først er på plads og I ved hvor og hvordan rammerne bliver for netop jeres bryllup, så kan I gå i gang med anskaffelsen af alle de forskellige pynte- og dekorationsartikler der er nødvendige for at rammerne for jeres drømmebryllup er på plads.
Vi har alt fra kæmpe balloner med perlemor til rosetter, papir pompomer og honeycombs i masser af størrelser og farver der matcher. Vi har blomster, pull-bow's, rosenblade og konfetti-kanoner. Kort sagt alt i pynt og dekoration til at skabe de festligste rammer om dit bryllup. 

Stort udvalg af bryllupspynt 

Hos Festtema sætter vi en ære i at tilbyde mange forskellige former for bryllupspynt og vi ved, at det sjældent er nok med hvide servietter, pæne duge og sølvlysestager. 
Derfor har vi stor succes med vores bryllupspynt, som både kan bestilles Online men også ses og købes direkte i vores fysiske butik i Skovlunde. I butikken har I mulighed for at sammenligne nuancer og materialer - også med ting som ikke købes hos os. 
Vi har alt fra kæmpe balloner med perlemor til rosetter, papir pompomer og honeycombs i masser af størrelser og farver der matcher. Vi har tørrede blomster, pull-bow's, rosenblade og konfetti-kanoner. Kort sagt alt i pynt og dekoration til at skabe de festligste rammer om dit drømme bryllup – uanset om du ønsker at fejre det med en lille privat sammenkomst eller et brag af en ekstravagant bryllupsfest. 
I praksis har vi mere end 1.000 forskellige pynte og dekorations artikler som falder under kategorien "Bryllups pynt". Her er alt fra duge og servietter, til lys, lysestager, pyntebånd, tyl og organza til tomme dåse og blomster med sugekopper til bryllupsbilen. Vi har bryllupskagefigurer, bannere og balloner, bordkortholdere og pyntesten. 
Faktisk har vi hele 10 underkategorier med bryllupspynt.
Til bryllupsbordet; Servietter, duge & bordløbere
På bryllupsbordet: Lysestager, lys & vaser 
Borddekoration: Bordkort, æsker og konfetti 
Blomster: Tørrede blomster, kunstige blomster & blomsterranker 
Praktisk bryllupspynt: Gæstebøger, ringpuder, skilte, bryllups kagesæt 
Backdrops: pailette vægge, foliegardiner 
Bryllups balloner: helium balloner, ballonbuer, ballondekorationer 
Guirlander & loftpynt: Loftsløbere, bannere, flagguirlander 
Bryllupspynt til bilen; tyl, dåser, nummerpladeskilte 
Andet bryllupspynt; gulvløbere, flag, organzaposer 
Vores enorme sortiment af bryllupspynt inkluderer naturligvis alt hvad hjertet begærer af klassisk dekoration i hvid. Fra hvide duge og servietter til, tyl, organza, rispapirlamper og balloner i næsten uendeligt mange størrelser. 
Ud over klassisk hvid har vi fokus på tidens trends. Både i forhold til pyntens farver og aktuelle bryllupstemaer, men også i forhold til hvilke typer af pynt og dekoration der hitter. 
Hvide nuancer er altid en all-time classic og hvid kan bruges til både den simple fejring og så den helt igennem eksklusive og ekstravagante bryllupsfest. De seneste år har vi dog set en tendens til at Boheme bryllup eller Boho Bryllup, som det også kaldes, bruger støvede farver; brun, beige, sand og grøn. 
Rosegold er også et rigtig fint tema til brylluppet. Der findes blandt andet guirlander, servietter med rosegold tekst og flotte bordnumre i rosegold. 
I kan også vælge at gå med guld som bryllupstema. Her finder I guld bordkort, guld løbere og blandt andet en rigtig fin guldgæstebog. 

Leje af udstyr og dekoration til bryllupsdekoration

Vil I holde omkostningerne til brylluppet nede, så har I også mulighed for at sparer på omkostningerne til udstyr og basis dekorationer ved at leje i stedet for at købe. 
Hos Festtema kan I eksempelvis leje dekorationsstativer til blomster- eller ballondekorationer (backdrop stativ) i både runde, hjerteformede eller som hexagon. Vi har et stort udvalg af færdige Foto-bagdrops med både hvide blomster, grønne "planter" og de helt fantastiske pailette vægge i mange forskellige størrelser og farver. 
Endelig har vi masser af forskellige ballonstandere i forskellige størrelser. En rigtig god løsning hvis du gerne vil pynte op med balloner, men ikke vil bruge tid og penge på helium, som er en relativt dyr og begrænset ressource. 
At gøre brug af professionelt udstyr til etablering af de større bryllupsdekorationer er ikke bare økonomisk forsvarligt, det er også med til at sikre det endelig resultat samtidig med at I sparer tid på opsætningen af pynten. 

Custom made bryllupspynt 

Festtema tilbyder også custom made bryllupspynt og dekoration. Vi har stor erfaring med eksempelvis produktion af bannere og skilte, lavet specielt til jer, i jeres mål og med jeres unikke design. 
Vi printer på balloner og trykker bordkort og kan også tilbyde opsætning af ballonbuer, ballonbuketter, backdrops og meget mere. 
Det kun fantasien der sætter grænser for hvor stort et personligt aftryk der sættes på bryllupspynten.
Book et møde og lad en af vores erfarne medarbejdere give dig gratis og uforpligtende inspiration og rådgivning om mulighederne når det handler om pynt og dekoration til jeres bryllup. Vi tilbyder dedikeret service og rådgivning, et uforstyrret lokale og fuld adgang til hele standard sortimentet samt alle de muligheder som ikke lige er noget vi lagerfører.
e-market
Kategorier der matcher din søgning