Gratis forsendelse pĂĄ ordrer over 495 kr.
30 dages returret
Hurtig levering đźšš

Guirlande | Pynt op med festlige guirlander fra Festtema

Guirlander er flot & effektiv dekoration til din temafest | Granguirlander, Vimpel- & flagguirlander; Ensfarvede & med Tema-print | Flotte guirlander fra 1 - 50M

Guirlander er perfekte til at "sænke loftet" i festlokalet eller teltet og dermed skabe nogle hyggeligere rammer til festen samtidig med at de understøtter arrangementets tema eller farve univers. Vi har guirlander til mange forskellige temaer som f.eks. Disco, Halloween, Tyroler og mange andre.

Guirlanderne fåes i typisk 3 meters længde, men nogle kan også fåes i 4 meter, 6 meter og 10 meter - skriv eller ring endelig til os, hvis du har spørgsmål.

Filter

Italiensk Flagguirlande, 10 meter

Indhold: 10 M. (2,50 Kr. / 1 M.)

25,00 Kr.

Rød Student Guirlande, 4 meter

Indhold: 4 M. (8,75 Kr. / 1 M.)

35,00 Kr.

Vimpelguirlande - Minnie Mouse Junior

Indhold: 2.3 M. (21,30 Kr. / 1 M.)

49,00 Kr.

Multifarvet Papir Tassels DIY, 12 stk.

Indhold: 12 ct (2,42 Kr. / 1 ct)

29,00 Kr.

Multifarvet Pastel Papir Tassels DIY, 12 stk.

Indhold: 12 ct (2,42 Kr. / 1 ct)

29,00 Kr.

Hvad er en Guirlande

Oprindeligt var en guirlande en kæde/ranke flettet eller samlet af blomster, blade, frugt og/eller bær - altså ting fra naturen, brugt til pynt & dekoration. I dag dækker betegnelsen noget brededre men refererer stadig til en kæde, ranke eller snor brugt til pynt og dekoration. Dog med den væsentlige forskel at \"rå materialet\" ikke længere er begrænset til blomster og blade m.m.

I dag har vi guirlander i alle mulige afskygninger og materialer;

Granguilander af ægte- eller kunstigt gran gran som typisk bruges til Jul og etablering af æresporte

Jule guirlander af papir. Gerne den hjemmelavede slags isrær børnene klipper og limer silke- eller glanspapir samme til små ringe som tilsammen danne en kæde (guirlanden) som hænges på juletræet, under loftet eller på væggene.

Vimpelguirlander. I praksis lange snore med påsatte vimpler, som både kan være ensfarvede eller med motiv/print. Disse kendes vi fra diverse byfester, hvor de er brugt i mange hundrede år. Men de bruges og har længe været brugt som signal-giver på både og handelsskibe.

Flagguirlander. I sin natur samme type guirlande som vimpelguirlanden, dog med den forskel at flagene ikke er trekantede....

Reklame guirlander - en afart af flagguirlanden der typisk finder anvendelse i supermarkeder og andre steder hvro maærkevareproducenter ønsker at udbrede kendskabet til deres brand/Logo.

Blomsterguirlander. En ægte klassiker som stadig bruges til diverse fester og events særligt i mere eksotiske dele af verden hvor farverige, dekorative blomster er lettere at få og holde. Her tænkes i sær på Asien, Pakistand, Indien og naturligvis Hawaii. Men Blomstergurilnader er også stadig brugt i bla. Sverige og Tyskland i forbindelse med lokale egnsfester.

I virkeligheden er der ingen grænser for hvad en guirlande kan være lavet af, vi har endda set popcorn trukket på snor og anvendt som gurilander.
- med stor succes....

e-market
Kategorier der matcher din søgning