Gratis forsendelse på ordrer over 495 kr.
30 dages returret
Hurtig levering 🚚

Kopper | papkopper | engangskopper

Hos Festtema har vi et stort udvalg i enggangsservice og papkopper. Hvis ud skal bruge engangsservice i form af tallerkner, bestik eller duge skal du kigge i den respektive kategori eller under det specifikke tema som engangsservicen passer til. Vores papkopper findes både i mange forskellige farver og med print der matcher vores mange Fest Tema'er. 

Vores papkopper er af bedste kvalitet og de er både fødevarekontaktgodkendt og egnet til både kolde og varme drikke.

Ud over papkopper har vi også et stort udvalg af engangsglas.

Filter
Disco kopper

Disco kopper

18,00 DKK
Find Dory Kopper

Find Dory Kopper

18,00 DKK
Flamingo Kopper

Flamingo Kopper

25,00 DKK

Engangskopper

 Når du køber engangskopper, bør du overveje, ikke bare om farven passer med de øvrige dekorationer eller om printet på koppen er i rette tema, tone og stil. Du bør også overveje om den kop du kigger på, lever op til dine kvalitetskrav. Skal produktet være ECO venligt eller traditionelt plastik? 

Kæmpe udvalg af paptallerkener & engangsservice

Vi sætter en ære i af have et stort og komplet udvalg af papkopper og andet engangsservice. Som standard består vores faste sortiment af kopper og tilsvarende engangsservice af næsten alle de farver du kunne ønske dig. Papkopperne kommer også med forskellige print. Alt i alt har vi mere end 100 forskellige papkopper du kan vælge i mellem og alle kan leveres fra dag til dag.
e-market
Kategorier der matcher din søgning