Cheerleader kostume | Køb Cheerleader kostumer her

Find Cheerleader kostumer der matcher dit teams farver her, vi har mere end 15 forskellige Cheerleader kostumer på lager og kan sende dem fra dag til dag. Cheerleader kostumerne er både til piger og kvinder i alle aldre og størrelser.

Produkter

Cheerleader

En Cheerleaders fornemste opgave er at sikre opbakning til sit hold uanset hvilken sport eller sammenhæng der er tale om. Cheerleaderens rolle er at opildner publikum til at heppe på et bestemt hold eller person, og gør det typisk ved selv at heppe, synge eller på anden vis skabe en positiv og højlydt stemning blandt tilskuerne.

Formålet er naturligvis at vise sin støtte og hjælpe holdet på banen til at yde sit bedste - både i modgang og medgang.

I USA, hvor team-spirit virkeligt er noget det dyrkes og værdsættes, er Cheerleaders også kendt som "holdet bag holdet" og der er typisk forbundet med både ære og prestige at være med som Cheerleader.

I praksis taler man om 3 forskellige Cheerleader roller:

  1. The bases
  2. The Flyers
  3. The spotters

Cheerleader uniformen afspejler gerne "holdets" farver, så det er tydeligt for alle hvem man støtter og det er almindeligt udbredt at Cheerleadersne også træner intensivt på både koreografi, sang og kondition. Cheerleading er i praksis en sport i sportens verden og det kræver både talent og dedikation at være blandt de bedste.

1