Tyrolerhat | Tyrolerhatte i flere former og farver

Skal du til tyrolerfest og mangler du en tyrolerhat, så kik her og find filt hatte og andre tyrolerhatte til Oktoberfest. Vi har mange forskellige tyrolerhatte, og kan blandt andet tilbyde klassiske tyrolerhatte, mini tyrolerhatte, ternede tyrolerhatte og mange flere hatte, som er perfekte til Oktoberfesten.

En tyrolerhat er ikke bare en hat. Den fortæller en historie. Og derfor kan det nogle gange være svært at finde den perfekte tyrolerhat til netop dit formål og din historie. Men hos Festtema har vi heldigvis så mange forskellige tyrolerhatte, at det skulle undre os, hvis du ikke kunne finde en, som matcher lige netop dine behov.

Produkter

Hvad kendetegner en tyrolerhat?

En tyrolerhat er en hat, som stammer fra Tyrol-området omkring alperne. Den er typisk lavet af filt, men findes i alle tænkelige farver og former. Tyrolerhatten kan bæres året rundt og er en velkendt accessorie i tyrol-området, der skiltrer dine udmærkelser i lokalmiljøet. Jo flere pynteting, så som pins, fjer og bånd, der er på tyrolerhattene, jo mere siger de om dig som person. 


Da hatten således er så stor en del af kulturen i Tyrol, kan man naturligvis ikke holde en ordentlig tyrolerfest, Bierfest eller Oktoberfest uden at bede sine gæster komme iført en præsentabel hat. Derfor hat vi hos Festtema samlet et stort udvalg af tyrolerhatte til enhver tyrolerfest.


Vi har tyrolerhatte i flere forskellige farver, men de mest klassiske er grå, grøn, brun og sort. Vil du dog skille dig lidt ud fra mængden, vil vi anbefale dig en blå eller lyserød tyrolerhat, da disse også er utroligt festlige. Vi har også tyrolerhatte i alle kvaliteter, lige fra de helt billige hatte, som kun behøver at holde en enkelt aften, til den kraftige filthat som kan bruges til flere begivenheder om året. Derudover har vi flere forskelige designs af tyrolerhatte lige fra den cowboy-agtige filthat som man ser til alle lokale oktoberfester til den høje kegleformede filthat som alle turister forbinder med ægte tyrolerstemning. 

 
Udklædning og kostymer, festtema ideer, 80er fest, hollywood fest, polterabend pynt, afterski temafest, temafest pynt, temafest mexico, kostume ideer til voksne, temafest hawaii, temafest skovlunde, barbie kostume voksen, mad tema lande, havtema kostum