1

Du kan trygt handle hos Festtema

Vi anerkender værdien af et godt renomé og arbejder konstant på at forbedre os som forretning og dermed de vilkår og services vi tilbyder dig og alle vores kunder.

I praksis er vi afhængige af den feedback vi får fra markedet og derfor opfordre vi alle til at kontakte os med konstruktiv kritik og input om alt fra de produkter vi sælger,
til den kundeservice vi tilbyder og måden hvorpå vi interagrer med både vores kunder, leverandører og andre interessenter.

Vi tager anmeldelser og bedømmelser alvorligt men vi tager input & kritiv (positiv som negativ) endnu mere alvorligt, når denne bliver rettet direkte til os direkte og med
"afsender". Så har du noget på hjertet opfordre vi dig til at kontakte os; via butikken i skovlunde, på mail til vores servicefunktion eller telefonisk på telefon 7020 3740.

Nedenfor har vi listet et par af tidens mest bruge bedømmelses platforme, så du let kan se hvad andre brugere skriver om os. 

Bedre oplevelser for alle og den nye Trust-æra: Introduktion til  Trustpilots nye brand - Trustpilot Business Blog 

Se hvordan vi klarer os på Trustpilot. 
What's new with Google Reviews - Insights    Se hvad kunderne skriver om os på Google Reviews

Husk - din mening er også vigtig, så efterlad gerne din egen bedømmelse af Festtema.dk, på en af ovenstående platforme.

Tryg ehandel er ikke bare noget vi siger, vi har været emæket siden 2010 og det betyder blandt andet at du som forbruger er garanteret økonomisk, med op til 10.000,- kr.
pr. transaktion/bestilling hos Festtema. Ligesom vi løbende bliver tjekket for overholderse af gældende lovgivning.

Se vores eMærket certifikat lige her: