90'er Tema | Kostumer, pynt og dekoration til 90'er tema

90'erne er ikke længere tid siden end at mange af os stadig kan huske dem. En periode præget af tyggegummi-pop, virtual reality, mobiltelefoni, rock og Dr. martens støvler.

90'erne havde rigtig mange forskellige stilarter, , så det kan være temmelig svært lige at sætte en præcis label på hvad 90'erne var, men nogle af de store navne som vi alle kan huske, er Guns N' Roses, Aqua, Spice Girls, Nirvana, Red Hot Chili Peppers og mange mange andre. Der er nok at vælge imellem rent udklædningsmæssigt, men det er lidt sværere med pynt og dekoration.

Du kan dog altid bruge Rock On temaet, og ellers komme som den ene rock musiker efter den anden. Du skal også huske på at brugen af mobiltelefonen rigtig tog fat i 90'erne. Den mindre og smartere modeller så lyset for første gang samtidig med at koncepter som Robinson Ekspeditionen, hvor vi gjorde bekendtskab med stjerne som Biker Jens og Dildo Jill. 

Gå på nettet og læs, grin og fortæl historier for så at slutte af med at beslutte dig for at der naturligvis skal holdes en 90'er fest med indslag som f.eks. Lykkehjulet eller Husk lige tandbørten - denne fest, kan kun blive et hit.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
3