80'er Tøj | Kostumer & udklædning med 80er tema

Se her hvis du skal bruge 80 tøj eller kostumer | Vil du ligne Madonna eller drengene fra WHAM | Prøv tøjet i butikken eller køb online & få det leveret i morgen

Vi har samlet masser af fede 80'er og 90'er kostumer. Så hvis du ikke kan finde dine gamle gulerodsbukser og O'Niel trøjen er smidt ud må du "nøjes" med et af vores sjove kostumer. Skal du være rebellen Madona, pop-drengen George Michael eller hvad med det klassiske 80'er ikon som Michael Jackson. Påklædningen i 80'erne og 90'erne spændte bredt fra Punk til POP og Techno. Samtidig var det en periode med masser af sjove karakterer fra diverse film og TV serier: Dollars & Dallas, Baywatch, MÍAMI Wise, Fame, Blomsterbørns børn, Blaskadder og Det lille hus på prærien for at nævne nogle få.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

80'er tøj | Kostumer, tøj & udklædning fra 80erne

Tøj fra 80erne er fantastisk og hvis du ikke selv kan huske det kan du finde inspiration og eksempler på hverdagsmode i TV serierne Dollars eller Cosby show, hos popgrupperne WHAM, DURAN DURAN eller Madonna du kunne også bare se eller gense filmen Top Gun som også viser tøj i klassisk 80 stil.

i 1980'erne var Prinsesse Diana måske årtiets største modeikon, det var populært med puddelkrøller og højtaljede Lewis jeans var noget af det hotteste du kunne gå med. Hvis altså du ikke lige havde en Campinghabit at trække i!

Kan du ikke lige gennemskue tøjstilen fra 80erne kan du altid vælge at tage udgangspunkt i en kunstner eller en film, så kommer du ikke galt afsted....Eller hvad med en af 80'ernes populærer TV serier: Dollars, Dallas eller Baywatch (som godt nok startede i 1989)

Mode i 80'erne

Tøj moden op igennem 80erne var lidt diffus afhængigt af hvem man var og hvor man boede, og det er svært at definere tøjstilen som et. På den ene side var der pop-kulturen med forvaskede jeans og  neonfarver. Samtidig kom Punk kulturen som modvægt til at det ordentlige og 80erne punk kultur (mode) var kendetegnet ved slidt eller ødelagt tøj og gerne med en overvægt af sort; sort tøj, sorte Dr Martens og tung sort make-up.

Endelig var der hele yuppie kulturen. Guldflipperne med mobil telefoner, Porcher & mærketøj med tydelige logoer så som KAPPA, Lacoste & Pringle. Polo-shirts i pastelfarver og Sailorsko fra Seabago/Docksides blev kendt som snobbe-uniformen.

 
4