80'er Tema | Kostumer, pynt og dekoration til 80'ertema

Vi har masser af fedt 80 tøj og kostmer, pynt, og dekorationer med klassisk 80 tema. 80'erne er ikke længere tid siden end at mange af os stadig kan huske dem. En periode præget af M-TV, Rock stjerne, POP stjerner og teenage idoler. Så når der skal vælges kostumer og udklædning til denne periode er det oftest i form af kostumer og udklædning der kendetegner én person mere en tiden generelt - hvem anskaffer et kakkelbord, orange plastik lamper eller telefoner med drejeskive for at skabe den perfekte 80'er stil?

Til gengæld kan vi synge med på alle de store hit og vi ved alle sammen hvordan en svensker frisuere ser ud, hvad en Michael Jackson handske er og hvordan Arnold Schwarzenegger så ud i Terminator, Tom Cruise i Top Gun og Madonna i videoen til Like a virgin.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vi elsker 80'erne

Er der noget vi kan på ryggranden, så er det 80'er tema - for det var der vi selv var unge. Vi gik selv med gulerodsbukser, lyttede til DURAN DURAN, Depeche Mode og David Bowie og forsøgte os med Electric Boogie.

Diego Maradonna blev verdensmester med Argentina og kendt for at score mål med "Guds hånd". Preben Elkjær blev Italiensk mester med Hella Verona og i det hele taget var 1980erne en stor tid for Dansk fodbold.

80erne er fyldt med ikoner både kulturelt, politisk og teknologisk. Så skal du skabe et 80er tema er der masser at vælge i mellem og du finder sagtens noget som let kan genkendes af nutiden børn, unge og voksne.

Ting vi alle husker & kender fra 1980erne

Film & Figurer fra 80erne:

Indiana Jones, Ghost Busters, Tilbage til Fremtiden, ET, Terminator & Rambo

Musik & kunstnere fra 80erne

Kim Larsen, Madonna, Michael Jackson, U2, WHAM, Elton John & AC/DC

Historiske begivenheder i 80erne

MTV blev lanceret, Berlin muren faldt, Magarat Thatcher styrede UK og USA fik en skuespiller som President (Ronald Reagan)

Teknologi fra 80erne

PC'en blev udbredt, Commadore 64 blev lanceret, "Mobil telefonen" blev tilgængelig

 
12