Studenterpynt | Pynt & dekoration til studenterfesten 2020

Køb studenterpynt & dekoration til studenterfesten her: Servietter, balloner & pynt med studenterhuer & flag på | Flag på pind, rulleduge & meget mere studenterpynt

Hvad enten du skal holde studentergilde eller bare traktere når klassen kommer forbi, så har du brug for festligt pynt og effektfuld dekoration. Begge dele finder du i denne kategori med studenter pynt. Vi har også en kategori kun med engangsservice til studenterfesten.

Tillykke til alle årets studenter 2020!

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pynt og dekoration til Studenterfest.

Studentertiden, eller i hvert fald perioden lige efter studentereksamen er i hus, er en lang perlerække af studenterfester. Her finder du alt hvad du skal bruge af pynt og dekoration til studenterfetserne uanset om det er røde eller blå stundeter I skal fejre.

Vogntur: 

Næsten alle får besøg af en en vognfuld glade studenter på selve dagen og selv om de kun bliver hver sted 10 - 15 minutter er der tradition for at der pyntes op. Selv om besøget er kort, kommer de færreste uden om engangstallerkner, papirduge og servietter med påtrykte studenterhuer og måske nogle sjove studenter selfiestick så I kan få nogle sjove billeder. Vi har også isbægere, muffinforme, pick og natruligvis Beerpong sæt.

Studentergildet:

Den helt store aften hvor typisk én familie pr. klasse lægger hus til selve studentergildet. Her er der som regel ikke sparet på noget; hverken mad, drikke musik eller pynt og dekoration.

Skal I lægge hus til selve studenterfeste, kan vi anbefale eksempelvis en bordløber med studenterhuer, studenterhuer bordkonfettie, serpentiner med studenterprint og naturligvis balloner uanset om det er med studentertema eller helt ensfarvede balloner.

Studenterfester:

I dagene efter eksamen (forbered jer på ugerne efter) er der også tradtion for at studenterne fester igennem. Det sker typisk i privat regi og også her er det oplagt med engangsservice med studenter tema som papirduge, servietter paptallerkner og naturligvis engangskopper og glas.

Ja studenterfester er der nok af, og så har vi ikke engang været inde på dem der skal holdes i familiens skød med god mad og tømmermændsramte studenter.

Stort tillykke til alle studenter fra Festtema....

 
6