Blå Student | Køb studenterpynt med blå huer

Skal studenterpynten være i blå nuancer, så den passer til studenterhuens farve. Få flot & festlig blå studenterpynt til studenterfesten, med den Blå studenterhue som tema her.

Vi har lavet denne her kategori for at gøre det mere overskueligt, for med mere end 300 forskellige artikler med studentertema, så kan det være svært at overskue.

Festtema har naturligvis også en kategori udelukkende med rød studenterhuer som tema. Vil du se alt vores studenterpynt, kan du tjekke vores master-kategori med studenterpynt.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Hvad er blå studenterpynt?

Studenterpynten i blå er en variant af den traditionelle studenterpynt, men med den blå stafagefarve fra studenterhuen som grundlæggende tema/ farve. Her er flag, bannere, guirlander og andet med dem blå studenterhue som tema.

Blå studenterpynt er næsten lige så populær som den traditionelle røde studenterpynt og med god grund. Har du læst HF, HHX eller HTX får du en blå studenterhue og din studentereksamen er præcis ligeså god som dem der har læst STX.

Derfor har vi også et bredt udvalg af studenterpynt og engangsservice i blå nuancer; servietter, flag, bannere og guirlander med den blå stundeterhue trykt på. Masser af blå pynt og dekoration og naturligvis blå balloner hvor der er fortrykt "Student" på.

4