Studenterfest | Pynt & dekoration til studenterfesten 2021

Køb festlig studenterpynt og engangsservice til studentergildet: Vi har samlet alt hvad du skal bruge til årets studenterfest: Servietter, engngskrus & masser af temapynt med påtrykte studenterhuer i både røde og blå nunacer.

Pynt op til studentergildet med masser af dannebros flag, flagguirlander og bannere i røde og hvide farver. Vi har også servietter, balloner og tema-dekoration med påtrykte studenterhuer til både rød student og blå student. Du finder det hele her i denne kategori hvor vi også har samlet engangsservice, bordpynt og andet praktisk men dekorativt pynt til selve studentergildet eller når klassen kommer forbi....

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Studenterfest

Studenterne skal fjeres uanset om I kalder det studenterfest, studentergilde eller studenterkørsel. Traditionen tro skal studenterne fejres når de har gennemført deres eksamener, det er de blevet siden 1850 hvor afgangseksamen blev indført og også blev adgangsgivende til Universiteterne. 

Før 1850 var stundetereksamen egentlig en bestået optagelsesprøve ved universitetet, Examen artium og krævede som udgangspunkt ikke nogen formaliseret forudgående skolegang.

I dag fejre vi 4 forskellige typer studenter - alle med en velfortjent studenterfest. 

Studenterfesten starter typisk med en vogntur den dag klassen/årgangen demitterer og turen kluminerer typsik i en privat fest hvor hele klassen fejre sig selv.
- der findes en lang række forskellige traditioner og regler som varierer både geografisk og fra skole til skole.

Herefter er der en hel række af "studenterfester", gilder og sammenkomster som typisk løber over de næste 3 til 4 uger.
**FUN FACT: I Norge holder studenterne typisk fester i både 6 og 8 uger og investere i både busser og lejrudstyr for at feste igennem hele sommeren....

Uanset om I skal pynte vognen op til studenterkørsel, have klassen forbi til et glas i haven eller lægger hus til året stundeterfest for hele klassen så har vi samlet alt hvad man kan drømme om af flot og festlig studenter pynt ligesom vi har en hel kategori udelukkende med engansservice med stundeter tema

Selv om der i dag er 4 forskellige typer studenter at fejre, så opfattes den røde studenterhue som den klassiske og den blå studenterhue som "den nye". Hos Festtema mener vi at alle stundeter fortjener at blive fejret, så vi har naturligvis masser af studenter pynt både med klassisk rødt tema og naturligvis også med blåt studenter tema.

 

12