Pynt til Studenterfest | Pynt & engangsservice til studentergildet

Pynt op til studentergildet med masser af dannebros flag, flagguirlander og bannere i røde og hvide farver. Vi har også servietter, balloner og tema-dekoration med påtrykte studenterhuer i både rød og blå. Du finder det hele her i denne kategori hvor vi også har samlet engangsservice, bordpynt og andet praktisk men dekorativt pynt til selve studentergildet eller når klassen kommer forbi....

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pynt og dekoration til Studenterfest.

Studentertiden, eller i hvert fald perioden lige efter studentereksamen er i hus, er en lang perlerække af studenterfester. Her finder du alt hvad du skal bruge af pynt og dekoration til studenterfetserne uanset om det er røde eller blå stundeter I skal fejre.

Vogntur:
Næsten alle får besøg af en en vognfuld glade studenter på selve dagen og selv om de kun bliver hver sted 10 - 15 minutter er der tradition for at der pyntes op. Selv om besøget er kort, kommer de færreste uden om engangstallerkner, papirduge og servietter med påtrykte studenterhuer og måske nogle sjove studenter selfiestick så I kan få nogle sjove billeder. Vi har også isbægere, muffinforme, pick og natruligvis Beerpong sæt.

Studentergildet:
Den helt store aften hvor typisk én familie pr. klasse lægger hus til selve studentergildet. Her er der som regel ikke sparet på noget; hverken mad, drikke musik eller pynt og dekoration.

Skal I lægge hus til selve studenterfeste, kan vi anbefale eksempelvis en bordløber med studenterhuer, studenterhuer bordkonfettie, serpentiner med studenterprint og naturligvis balloner uanset om det er med studentertema eller helt ensfarvede balloner.

Studenterfester:
I dagene efter eksamen (forbered jer på ugerne efter) er der også tradtion for at studenterne fester igennem. Det sker typisk i privat regi og også her er det oplagt med engangsservice med stundeter tema som papirduge, servietter paptallerkner og naturligvis engangskopper og glas.

Ja studenterfester er der nok af, og så har vi ikke engang været inde på dem der skal holdes i familiens skød med god mad og tømmermænds ramte studenter.

Stort tillykke til alle studenter fra Festtema....

 
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde