Mors dag og fars dag

En dag som er blevet en helt speciel dag for danskerne. Her fejrer vi vores mor og far og takker dem for alt det de gør for os. Mors dag og fars dag er blevet store med tiden og i dag giver man gerne blomster, havearbejde eller gaver til sin mor eller far. Det er nu vi skal vise vores kærlighed og taknemmelighed til mor og far. Gør noget særligt ud af dagen med hjælp af vores pynt og dekoration til mors dag og fars dag.

Produkter

Mors dag og fars dag er en helt speciel dag for mange danskere!

Vi fejrer nemlig vores kære forældre med gaver eller hjælp til haven. Vi anbefaler at sende en ballonhilsen med tekst "Verdens Bedste Mor" eller "Tak For Alt Hvad Du Gør, Far". En ballonhilsen er lavet af en folieballon med vinyltekst på. Vi pakker dem i en kasse og sender til mor eller far. Du kan også komme ned i vores butik og bestille og hente og selv overrække den sjove hilsen. 
Det er en god dag til at fortælle din mor eller far hvor højt du elsker dem og hvor meget du sætter pris på alt det de gør for dig. Mors og fars dag er blevet en mærkedag for os med tiden. Selvom man ikke gør noget stort ud af det, så kan en sms med teksten "Tak Far" også være lige dét der gør det. 
Gør mor og far glad på denne dejlige mærkedag. 

1