Konfirmationspynt | Pynt og dekoration til konfirmationsfesten 2021

Se 350 pynteartikler med konfirmationstema | Både klassisk konfirmationspynt & de trendy dekorationer: Ballonbuer i Rosegold, Papir rosetter & Sizoweb bordløbere

Køb konfirmationspynten fra alle de største producenter et sted | Masser af konfirmationspynt  Papir rosetter i hvid & guld, Sisoweb bordløbere og luksus servietter i 30 forskellige farver. Få kagefigurer, konfetti, gurilander og balloner til konfirmation her.

Vi har kort sagt samlet alt hvad du kunne tænke dig af pynt og dekoration til konfirmationsfesten uanset om du skal pynt op, dække et flot bord eller begge dele. 

Produkter

Pynt og dekoration til konfirmationsfesten 2021

At vælge pynt og dekoration til konfirmationsfesten er ingen let opgave og for de fleste konfirmander er det den første store fest de selv skal være med til at planlægge. Så i praksis skal der balanceres mellem egne ønsker, forældrenes erfaring og nogle økonomiske rammer.

Der skal tages hensyn til traditioner og der skal pyntes op i tidens og konfirmandens ånd. Samtidig skal det tages hensyn til om bordpynten passer til resten af udsmykningen og måske endda om tøj og rammerne for festen i øvrigt er foreneligt med den stil og tone som konfirmanden drømmer om.

At holde en konfirmationsfest, eller non-firmationsfest, kræver både engagement og planlægning. Til gengæld er det en dag som de fleste husker tilbage på mange, mange år efter.

Vi ved hvor vigtig denne dag er og derfor har vi ikke bare et stort udvalg af pynt og dekoration til komfirmationsfester, vi har også vores butik hvor vi har udstillet meget af pynten og endda dækket borde med forskellige tema'er. I butikken i Skovlunde har I mulighed for at komme forbi og samle inspiration eller se hvordan de forskellige pyntegenstande, dekorationer og bordpynten passer sammen i virkeligheden.

Vi har vareprøver på servietter, så I kan føle forskellen på de forskellige typer og kvaliteter. Vi har sat ballonbuer op og foldet servietter og viser mange af de forskellige borddekorationer fra vores konfirmationssortiment i samspil med al den øverige konfirmationspynt.

Her er masser af inspiration og decideret konfirmationspynt, men vi har også alt vores "traditionelle" pynt og dekoration: Dannebrogsflag, bordkort, flagguirlander, servietringe, balloner og helium. I kan mixe og matche som det passer jer og dermed skabe nogle helt unikke rammer for den perfekte konfirmationsfest.

Hvis I allerede ved hvilke farver eller hvilket tema festen skal have. Så kan det være, at I med fordel kan benytte kategorierne med tema-konfirmationer ud.
Her er eksempelvis:

Klassisk sort og hvid konfirmation eller blå konfirmation

Trendy Rosegold konfirmation

Aktuel Natur/Boheme konfirmation

I kan også tjekke dem alle ud ved at besøge kategorien med "tema konfirmationer" lige her.

9