Børnefødselsdag | 125 temaer med pynt & dekoration til festen

Se aktuelle børnetemaer som: Pokermon, Unicorn, Fodbold eller Gurli Gris | Køb partybox med tallerkner, dug, kopper & pynt i samme tema eller mix selv efter behov.

Skal børnefødselsdagen fejres med et tema har vi gjort det let at finde alt pynt og dekoration som relatere sig til netop jeres favorit. Vi har kategoriseret de mest populære børnetema'er så du hurtigt kan finde; paptallerkner, duge, kopper servietter og pynt i samme tema.

Blandt børnenes farvorit temaer kan nævnes: Fodbold, Disco, Heste, Fe'er & prinsesser, diverse Disney karakterér og Jungle tema

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Børnefødselsdag med tema

Vi har hjulpet danskerne med at holde børnefødselsdage med forskellige tema'er i mere end 15 år. Faktisk startede Festtema op på ideen om temafester for børn som en konsekvens af, at det ikke var muligt at holde Hello Kitty fødselsdag tilbage i 2005.

Gennem årene har vi udviklet konceptet, der til at starte med var baseret på færdige temapakker eller Party boxe, som det kaldes i dag. Men vi fandt hurtigt ud af, at selv om fødselsdagsbarnet er meget stålsat på valg af tema, så er behovene for indholdet i den enkelte party box lige så forskellige som antallet af fødselsdagstemaer.

Grundlæggende skal indholdet i temapakken afspejle temaet, men antallet af eksempelvis kopper og tallerkner kan variere meget. Det samme gælder servietter, dug/duge og  sugerør.

Derfor tilbyde Festtema i dag både færdige temapakker til børnefødselsdagen og muligheden for frit at sammensætte eller udbygge en grundpakke, så den matcher virkelighedens (jeres) behov.

Mange af temaerne til børnefødselsdagene bygger på karakterer og figurer som ungerne kender fra TV eller spille industrien; Gurlig Gris, Pokermon, Spiderman eller Disney' Prinsesse univers. I de tilfælde, er rettighederne til forskellige produkttyper typisk spredt ud over flere producenter.

Men i stedet for bare at have én færdig temapakke med engangsservice og lidt bordpynt har typisk vi samlet ekstra pynt og dekoration fra flere producenter/ licenshaverer så I kan vælge mellem mange flere produkter indefor det aktuelle tema. Et eksempel kunne være Harry Potter tema, hvor tallerkner, kopper, dug og servietter købes fra en producent, mens tryllestave, briller & våbenskjold købes hos en anden og udklædning fra en tredje producent.

Er temaet ikke bundet op på en licensieret karakter eller figur, men istedet afspejler en interesse; Fodbold tema, Ridder tema, Pirat tema eller Heste tema. Så er mængden af produkter og producenter endnu mere omfattende. Her har vi igen samlet produkter fra flere forskellige producenter for at kunne tilbyde det bredst mulige sortiment af kvalitets produkter der både understøtter temaet men også passer sammen i stil og tone.

I praksis betyder det at vores børnefødsesldagstema univers dækker over mere end 125 forskellige temaer og ikke mindre end 1.323 unikke produkter ved sidste gennemgang.

Gennemført temafest for børn

Du kan sagtens holde en gennemført temafest for børn uden at du behøver købe dig fattig i dyre licensprodukter. Uanset om du skal holde en børnefødselsdag med Prinsesse tema, en militærfest eller en fødselsdag med Pyjamashelt  tema.

Når I har valgt festens tema vælger i nogle basis produkter som tydeligt repræsentere temaet i print og farver. Det kunne eksempelvis være en dug med temaprint og eventuelt nogle balloner - få men enkle og tydelige tema-bærer der både giver temaet bund (selve bordet) og rammer det ind så festens tema er tydeligt for alle.

Resten af forbrugsvarene kan sagtens være generiske produkter, bare husk de skal understøtte temaets ånd og farve. Skal I holde Prinsessefesten som tidligere nævnt kunne man forstille sig en plastikdug med Prinsesse print og tilsvarende balloner med billeder af den udvalgte prinsesse.

Paptallkerner og servietter kan sagtens "bare" være lyserød eller guld.

I stedet for engangsglas eller papkopper kan I lade pigerne drikke af vinglas eller endnu bedre Champagne glas.

Som alternativ til masser af slik i godteposen kan I give alle deltagerene deres egen tiara

Endelig kan I bruge vores magiske lagkagelys, med flammer i skiftende farver 

33