Barnedåbspynt | Pynt og dekoration til Barnedåb

Klassisk, elegant eller trendy barnedåbspynt - du finder det hele her. Skal du holde barnedåb er du helt sikkert på jagt efter noget fint pynt og dekoration i enten lyserødt, lyseblåt, hvidt eller perlemor. Her i denne kategori har vi samlet et stort udvalg af netop pynt, dekoration og engangsservice til barnedåben. 

Vi har samlet alt det barnedåbspynt og engangsservice som er med decideret barnedåbs tema (print), men du kan også finde eksempelvis lyseblå paptallerkner i kategorien med lyseblå engangsservice og paptallerkner.

Det meste er samlet her, men bliver det for uoverskueligt har vi lavet to underkategorier med henholdsvis barnedåbspynt og engangsservice til barnedåben.

Produkter

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Barnedåbspynt - find alle former for pynt og dekoration til barnedåben her

Vi har samlet et kæmpe udvalg af barnedåbspynt, dekoration og engangsartikler så det er let for dig at finde alt hvad du skal bruge for at holde den perfekte barnedåb. For at gøre det lettere har vi delt barnedåbspynten op i 3 hovedkategorier som let kan navigerer i mellem.

Barnedåbspynt til bordet

Her finder du alt hvad du skal bruge for at dække det sødeste bord, hvad enten du skal holde festen for en lille sluttet kreds derhjemme eller invitere til stor fest i lejede lokaler. Alt vores barnedåbspynt er lagervarer og kan også ses eller købes i butikken i skovlunde.

 • Rulleduge og papirsduge i mange skønne farver, som naturligvis inkluderer både lyserød, lyseblå og tidens hotteste trends
 • Servietter i flere størrelser og alle de farver du kan fostille dig
 • Bordløbere i både Sizoweb, organsa, tyl og andre materialer
 • Konfetti, bordkort, stearinlys m.m.

Pynt & dekoration til barnedåben

Her finder du alt det andet du skal bruge for at danne den pefekte ramme om selve barnedåbsfesten. Altså alt hvad du kan tænke dig af pynt og dekoration til rummet hvor barnedåbsfesten holdes. I teorien kunne det være næsten alle former for pynt og dekoration, men vi har nøje udvalgt det pynt og dekoration som passer til barnedåb og de farver som vi ved hitter netop nu.

 • Balloner & ballondekorationer
 • Crepebånd, guirlander & bagdrops
 • Swirls, æsker, gæstebøger og meget mere

Husk: Er du i tvivl om præcis hvilke farver eller stil du ønsker til din barnedåb, så har du mulighed for at komme forbi butikken i Skovlunde. Alle varer der kan bestilles på www.festtema.dk kan også ses og købes i butikken.

I marts & april har vi desuden oftes eksempler på komplette bord arrangementer stillet op i butikken. Her kan du finde inspiration og se hvordan de forskellige farver og produkter spiller sammen.

Dåben

Eller barnedåben som langt de fleste kalder det, er som regel den første af livets store fester. Sammen med bryllupper er barnedåben også en af de gladeste fester med masser af pynt og dekoration.

Dåben behøver ikke være ”barnedåb”, der er masser af mennesker der først vælger dåben til som unge eller endda meget voksne. Men uanset hvornår man at bliver døbt, er der god grund til at fejre dette tilsagn om kristen samhørighed. I oldkirken blev man døbt som voksen, ritualet tilskrev at man skulle uddannes, bede og faste. Måske er det netop fasten og den asketiskes livsstil op til selv dåbsritualet der gjorde at dåben historisk set er blevet fejret med et brag af en fest.

Dåbens farver

Kirkens festfarve er hvid og derfor er det oplagt at dåbskjolen og siden hen også konfirmationskjolen er/var hvide. Ud over ”fest” symboliserer den hvide farve også renhed De lyseblå og lyserøde farver der typisk bruges i forbindelse med barnedåben, har som udgangspunkt ikke noget med kirken eller selve dåbsritualet at gøre. Den lyserøde og lyseblå pynt og dekoration som typisk pryder festlokaler, forsamlingshuse og privatboliger i forbindelse med selve dåbsfesten signalerer barnets køn. En praktisk foranstaltning, som oprindeligt hjalp naboer, familie samt gæster fra nær og fjern med at bestemme barnets køn uden at stille dumme og fornærmende spørgsmål.

Barnedåbspynten

Mængden og mangfoldigheden af pynt og dekoration der bliver anvendt til barnedåb nu om dage er imponerende og stil & tone er lige så forskelligartede som der findes familier… Klassiske elementer er dog duge, servietter og engangsservice som typisk er hvidt eller hvids og så lyserødt/ lyseblåt afhængigt af barnets køn.

Der findes også en masse forskellig bordpynt og konfetti og anden barnedåbspynt i henholdsvis lyserød eller lyseblå. Barnedåbsdekoration der afbilleder barndommens symboler; bamser, sutteflasker, sutter, gyngeheste, rangler, sikkerhedsnåle m.m.

Men én af de nyste trends, vi ser indenfor barnedåbspynten, er balloner. Her snakker vi naturligvis almindelige latex balloner men også store folieballoner med helium i form af tal, bogstaver eller med print/form. En anden ”nyhed” indenfor pynt til barnedåben er introduktionen af en ny farve, nemlig ”Rosegold” der på meget elegant vis formår at kombinerer lyserød og guld.

23