Pynt og dekoration til Barnedåb

Klassisk, elegant eller trendy barnedåbspynt - du finder det hele her. Skal du holde barnedåb er du helt sikkert på jagt efter noget fint pynt og dekoration i enten lyserødt, lyseblåt, hvidt eller perlemor. Her i denne kategori har vi samlet et stort udvalg af netop pynt, dekoration og engangsservice til barnedåben. 

Vi har samlet alt det barnedåbspynt og engangsservice som er med decideret barnedåbs tema (print), men du kan også finde eksempelvis lyseblå paptallerkner i kategorien med lyseblå engangsservice og paptallerkner.

Det meste er samlet her, men bliver det for uoverskueligt har vi lavet to underkategorier med henholdsvis barnedåbspynt og engangsservice til barnedåben.

Produkter

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pynt til barnedåb - find alle former for barnedåbs pynt og dekoration her

Vi har samlet et kæmpe udvalg af barnedåbspynt, dekoration og engangsartikler så det er let for dig at finde alt hvad du skal bruge for at holde den perfekte barnedåb. For at gøre det lettere har vi delt barnedåbspynten op i 3 hovedkategorier som let kan navigerer i mellem.

Barnedåbspynt til bordet

Her finder du alt hvad du skal bruge for at dække det sødeste bord, hvad enten du skal holde festen for en lille sluttet kreds derhjemme eller invitere til stor fest i lejede lokaler. Alt vores barnedåbspynt er lagervarer og kan også ses eller købes i butikken i skovlunde.

 • Rulleduge og papirsduge i mange skønne farver, som naturligvis inkluderer både lyserød, lyseblå og tidens hotteste trends
 • Servietter i flere størrelser og alle de farver du kan fostille dig
 • Bordløbere i både Sizoweb, organsa, tyl og andre materialer
 • Konfetti, bordkort, stearinlys m.m.

Pynt & dekoration til barnedåben

Her finder du alt det andet du skal bruge for at danne den pefekte ramme om selve barnedåbsfesten. Altså alt hvad du kan tænke dig af pynt og dekoration til rummet hvor barnedåbsfesten holdes. I teorien kunne det være næsten alle former for pynt og dekoration, men vi har nøje udvalgt det pynt og dekoration som passer til barnedåb og de farver som vi ved hitter netop nu.

 • Balloner & ballondekorationer
 • Crepebånd, guirlander & bagdrops
 • Swirls, æsker, gæstebøger og meget mere

Husk: Er du i tvivl om præcis hvilke farver eller stil du ønsker til din barnedåb, så har du mulighed for at komme forbi butikken i Skovlunde. Alle varer der kan bestilles på www.festtema.dk kan også ses og købes i butikken.

I marts & april har vi desuden oftes eksempler på komplette bord arrangementer stillet op i butikken. Her kan du finde inspiration og se hvordan de forskellige farver og produkter spiller sammen.

 
24