Danmarks flotteste tyrolertøj | Alt i dirdnler og lederhosen

Køb tyrolertøjet hvor udvalget er størst | Billige tyrolerkostumer, alm. tyrolertøj, autentiske Dirndler og originale Lederhosen |  Tyrolertøj i alle størrelser og prislag her.

Hos Festtema har vi samlet det bedste og flotteste tyrolertøj som findes på markedet, og du kan få fingrene i det lige her. Tyrolertøj eller "Trachten Mode" som tyskerne kalder det, er nemlig et af vores specialer. Både på hjemmesiden og i vores butik i Skovlunde tilbyder vi mere end 100 forskellige tyrolerudklædninger, og med vores mange forskellige løsdele så som ulsokker, tryolerparykker, tyrolersko, tyrolersmykker og tyrolerhatte er det kun fantasien som sætter grænser for det endelige tyrolerlook.

Vi har flere muligheder for at købe færdige sæt tyrolertøj til både herrer og damer til under 300kr. for dem som ønsker en nem og billig løsning. Derudover tilbyder vi også eksklusive lederhosen i tykt ruskind samt klassiske blomstrede eller ternede Dirdnler i alle størrelser, længder og prisklasser importeret direkte fra Tyskland.

 

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tyrolertøjet er blevet populært!

Hos Festtema har vi udbudt tyrolertøj i over 10 år og igennem den periode har udbuddet af tyrolertøj udviklet sig markant. I starten havde man kun to alternativer når tyrolertøjet skulle vælges: Enten lejede man dyrt tyrolertøj i relativt god kavlitet eller også købte man et af de få og billige sæt tøj der var tilgængelige i kostumebutikkerne som vores.


I dag er dette dog ikke tilfældet mere, og eftersom at tyrolerfesterne gradvist har vundet en plads i danskernes hjerter er udvalget af tyrolerudklædning ligeledes steget - både med hensyn til kvalitet, design og størrelser,


Det kan som udgangspunkt ikke længere betale sig at leje tyrolertøjet for en aften. I dag koster det nemlig stort set det samme at købe et par lederhosen, som det koster at leje dem. Og skal du bare have et sæt tyrolertøj til sjov og ballade kan man nu købe hele tyrolersæt til både mænd og kvinder for under 300,- kr, som indeholder både lederhosen, skjorte og en filthat eller en dirdnl og en tyrolerhat,


Hos Festtema har vi mere end 80 forskellige sæt tyrolertøj og vælger du at købe tyrolertøj i løsdele, eksempelvis tyrolerbukser, skjorte og hat i løsdele kan vi tilbyde over 200 kombinationer af tyrolertøj alene til mænd.Billig tyrolerudklædning

Vi har billigt tyrolertøj til både mænd og kvinder, hvor du får et komplet tyrolersæt produceret i Kina. Disse sæt er oftest produceret i rent polyester og tyrolerkjolerne er typisk lavet med påsyede skjorter ligesom at alle knapper på både herre og damekostumerne ikke er funktionelle, men blot til udsmykning af kostumet. Er det et komplet sæt tyrolertøj bestående af bukser, skjorte og hat til herrene, kan det ikke forventes at pasformen og kvaliteten er helt i top, men du til gengæld er det billigt.


Skal du blot bruge et par tyrolerbukser, har vi dem fra kun 249kr. og så kan du endda vælge mellem 10 forskellige størrelser. Tyrolerskjorter kan ligeledes købes i utallige designs og starter fra 179kr. stykket.Flot tyrolertøj

Vil du gerne gøre lidt mere ud af det har vi også et stort udvalg af flotte tyroleroutfits i "mellem klassen". Her er tyrolertøjet i en bedre kvalitet og kan sagtens bruges flere gange. Selerne på tyrolershortsne kan indstilles, tøjet laves i almindelige tøjstørrelser og tyrolertøjet købes som udgangspunkt i enkeltdele, altså hver tøj-del for sig: Sokker eller strømper, bukser eller shorts, dirdnler, forklæder, tyrolerskjorter og tyrolerhatte.


I dette segment af tyrolertøj er der tale om en del af det samme type tøj, som det du ser hvis du tager til Tyrolerfest i München. Altså den type tyrolertøj som tyskerne bruger når de skal klæde sig ud til årets begivenhed, når det kun er for sjov.Klassiske og autentiske tyrolerlooks

Til entusiasterne og dem der tager til München år efter år har vi også en omfattende serie af tyrolertøj af meget høj kvalitet. Her er tale om ægte Trachten mode, altså autentisk tyrolertøj lavet af tyskere til tyskere og oktoberfest entusiaster.


Her er lederhosen (Tyrolerbukserne) lavet i tykt ruskind, med knapper i horn og masser af fine broderede og påsyede detaljer. Kjolerne (Drindl) er lavet i bomuld, har fine broderier og er ofte pyntet med kæder eller snørre. Skjorterne, hvad enten det er til mænd eller kvinder, er også lavet af tykt bomuld, og de fås i mange forskellige snit og farver og størrelser. 


Endelig kan vi også tilbyde den helt specielle BH som løfter barmen så næsten alle kan bruge de klassiske tyrolerskjorter som serveringsdamerne i München er kendt og elsket for!

 

 
4