Tyrolertøj | Køb tyrolertøjet med 10% Facebook rabat

Tyrolertøj, eller "Trachten Mode" som tyskerne kalder det, et vores speciale. Vi har gennem mere end 10 år fundet det bedste tyrolertøj som kan opdrives og du finder alt tyrolertøjet lige her. I praksis tilbyder vi mere end 80 forskellige slags tyrolertøj og endnu flere løsdele som tyrolerhatte, tyroler parykker, tyroler sokker og endda tyroler sko.

Her er tyrolertøj for enhver smag & pengepung. Du kan eksempelvis få et sæt tyrolertøj i stof til herre bestående af både short, skjorte og hat til under 300,- kr. og i den anden ende kan vi tilbyde eksklusive lederhosen i tykt rusking med for og kanpper af horn. Til pigerne har vi også tyrolertøj i alle prisklasser og kvaliteter. Vi har billigt tyrolertøj produceret i Kina og eksklusive tyroler Dirndl lavet i Tyskland.

 

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tyolertøj er ikke bare tyrolertøj!

Festtema har solgt tyrolertøj i mere end 10 år og igennem den periode har udbuddet af tyrolertøj udviklet sig markant. I starten havde man kun to alternativer når tyrolertøjet skulle vælges: Enten lejede man dyrt tyrolertøj i relativt god kavlitet eller også købte man et af de få og billige sæt tøj der var tilgængelige i kostumebutikkerne som vores.

Men i takt med at tyrolerfester er blevet stadig mere populærer er udvalget af tyrolertøj også steget tilsvarende og idag kan få tyrolertøj i alle prisklasser og kvaliteter.

Det kan som udgangspunkt ikke længere betale sig at leje tyrolertøjet for de lederhosen du kan leje kan købes til næsten samme pris. Og skal du bare have et sæt tyrolertøj til sjov og ballade kan man nu købe hele tyrolersæt til både mænd og kvinder for under 300,- kr.

Hos Festtema har vi mere end 80 forskellige sæt tyrolertøj og vælger du at købe tyrolertøj i løsdele, eksempelvis tyrolerbukser, skjorte og hat i løsdele kan vi tilbyde over 200 kombinationer af tyrolertøj alene til mænd.

Billigt tyrolertøj

Vi har billigt tyrolertøj til både mænd og kvinder fra kostumeproducenterne hvor du får et komplet sæt produceret i Kina. Her et materialet rent polyester og kjolerne er typisk med påsyede skjorter. Er det et komplet sæt tyrolertøj bestående af bukser, skjorte og hat til herrene, er pasform og kvalitet ikke optimal, men du får trods alt alle 3 dele for ca. 300,- kr.

Skal du bare bruge et par tyrolerbukser, har vi dem fra kun 249,- kr. og så kan du endda vælge mellem 10 forskellige størrelser. Men tyrolerskjorter kan købes i utallige designs fra bare 179,- kr.

Til sammenligning kan du spørge dig selv om hvor meget almindeligt tøj du kan købe for 300,- kr i dagens Danmark og i hvilken kvalitet?

Flot tyrolertøj

Vil du gerne gøre lidt mere ud af det har vi også et komplet udvalg af flot tyrolertøj i "mellem klassen". Her er tyrolertøjet i en bedre kvalitet og kan sagtens bruges flere gange. Selerne på tyrolershortsne kan indstilles, tøjet laves i almindelige tøjstørrelser og tyrolertøjet købes som udgangspunkt i enkeltdele, altså hver tøj-del for sig: Sokker eller strømper, bukser eller shorts, kjoler, skjorter og tyrolerhatte.

I dette segment af tyrolertøj er der tale om samme type tøj som det du ser hvis du tager til Tyrolerfest i München. Altså den type tyrolertøj som tyskerne bruger når de skal klæde sig ud til årets begivenhed. 

Autentisk tyrolertøj

Til entusiasterne og dem der tager til München år efter år har vi også en omfattende serie af tyrolertøj. Her er tale om ægte Trachten mode, altså autentisk tyrolertøj lavet af tyskere.

Her er lederhosen (Tyrolerbukserne) lavet i tykt ruskind, med knapper i horn og masser af fine detaljer. Kjolerne (Drindl) er lavet i bomuld, har fine broderier og er ofte pyntet med kæder eller snørre. Skjorterne, hvad enten det er til mænd eller kvinder, er også lavet bomuld, og de fås i mange forskellige snit og farver. 

Endelig kan vi også tilbyde den helt specielle BH som løfter barmen så næsten alle kan bruge de klassiske tyrolerskjorter som serveringsdamerne i München er kendt og elsket for!

 

 
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde