Tyrolerhatte i alle afskygninger | Find den perfekte tyrolerhat til Bierfesten her

Der er ganske enkelt ikke nogen tyrolerfest eller Bierfest uden ordentlige tyrolerhatte. Uanset om du skal til Bierfest eller tyrolerfest kan du finde den perfekte hat til formålet hos Festtema. Til disse fester skal hovedbeklædningen helst være klassisk tysk i udseende og ligne de mange autentiske tyrolerhatte og tørklæder som kan findes i Tyskland selv. 

Hos Festtema giver vi muligheden for at matche de lokale til Bierfest i München med vores store udvalg i både kegleformede grå og sorte filthatte, som til trods for at blive anset som en dårlig turist souvenier, er den de fleste lokale tyskere tropper op i til Tyrolerfesten. Hvis man alligevel ikke er fan af de kegleformede tyrolerhatte, kan vi også tilbyde en masse andre tyrolerhatte i forskellige farver med forskellige bånd og fjer i siden.

Produkter

Tyrolerhattens historie

Tyrolerhattene stammer fra området Tyrol, som ligger i Østrig og strækker sig ind over både Italien og Tyskland. Hatten, som traditionelt er lavet af filt, bruges til at udvise status iblandt lokalfolkene og er oftest udskykket med en fjer, et bånd eller snor rundt om hatten og diverse pins. På damernes tyrolerhat placeres disse pins på højre side, mens de på herrernes tyrolerhatte placeres i venstre. Jo mere udsmykket med pins en hat er, jo mere status udviser man, da hver enkel pin er symbol for f.eks. jagt eller anden aktivitet i Tyrol regionen.


Hvis du derfor vil fremstå som en ægte tyroler er det derfor vigtigt at du anskaffer dig en tyrolerhat, og gerne med både fjer, pins og bånd i tyrolerfarver. Hvis du ikke selv ligger inde med en sådan hat, har vi hos Festtema et stort udvalg på over 50 forskellige tyrolerhatte i diverse farver og former - både på hårbøjle og som almindelig hat.Bayersk tyrolerhat

De indfødte tyrolere bærer den klassiske bayerske tyrolerhat lavet af filt. Denne hat ligner lidt en cowboyhat i formen, men skærmen på hatten er knap så bred og så er de langt mere udsmykkede. De mest normale farver af denne slags tyrolerhatte er grå, sort, brun og grøn og oftest har man flere forskellige således at man kan vælge bedst efter hvad der matcher den ternede tyrolerskjorte, som man har på den pågældende dag.


De bayerske tyrolerhatte er meget populære både blandt lokalbefolkningen og turister, og bliver brugt året rundt uden at skulle have nogen særlig anledning (f.eks. Bierfest, Oktoberfest eller Tyrolerfest) som undskyldning. Ønsker du derfor at ligne en autentisk tyroler bedst muligt, og har du ikke brug for en speciel begivenhed for at få lov til at gå med hat, er det en bayersk tyrolerhat som du skal have fat i. Tyrolerhat til Bierfest

Hvis du ønsker at være så let genkendelig til festen som muligt og ikke ønsker at skulle forklare dit tyrolerkostume til nogen, er det derimod den velkendte kegleformede filthat med en snor omkring, som du skal tage med til Bierfesten.


Denne hat er den, flest turister forbinder med Oktoberfest, Bierfest og Tyrolerfest, og du kan derfor aldrig gå galt i byen med denne hat. Hos festtema har vi både denne filtrede tyrolerhat i fuld størrelse og som miniature på en hårbøje - begge dele kan benyttes af både mænd og damer. De mest klassiske af disse hatte er enten lyse- eller mørkegrå og har en bolsjestribet snor i enten blå og hvid eller rød og hvid viklet rundt om hatten.

 
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde