Tyrolerfest tilbehør | Alt hvad der skal til for at fuldende tyrolerudklædningen

Selvom det primære tilbehør til Tyrolerfesten er øl og tysk slager-musik, så kan du sætte trumf på ved hjælp af vores autentiske tyrolerhatte, kjorter, parykker og skæg, der alle emmer af tysk bierfest og ægte tyrolerstemning.

Vi har også flere forskellige forklæder (både sjove, flotte og klassiske), som du kan tage uden på dit almindelige tøj, hvis du ikke ønsker at troppe op fuldt udrustet i tyrolermode. Hvis du er til endnu mindre udklædning kan du nøjes med en hårbøjle med en mini tyrolerhat, eller et par briller formet som ølkrus. Mulighederne er mange, og du finder dem alle her i kategorien for udklædning og tilbehør til bierfesten. 

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hos festtema gør vi en dyd ud af at tilbyde udklædning til alle - både de som ønsker et fuldstændigt look og de, som udelukkende er på udkig efter accessories. Hvis du derfor står og mangler det sidste touch til at fuldende årets tyrolerudklædning, eller leder du efter en lille tyrolsk detalje til dit normale tøj, så er denne kategori det helt rigtige for dig.Forklæder og underskørter

Det kan næsten være en videnskab at finde det rigtige tyrolerforklæde, for der er afsindigt stort udvalg i diverse løse forklæder. Hos festtema tilbyder vi både ensfarvede, mønstrede, korte og lange forklæder i flere forskellige størrelser og kvaliteter. 


Det gode ved forklæder er, at selvom kjolen bag forklædet forbliver den samme, kan et udskift i forklkædet næsten forvandle looket helt, og uden at skulle spendere en formue på et nyt tyrolerkostume eller en ny dirdnl kan du således pludselig have, hvad der svarer til flere forskellige tyrolerudklædninger!


Derudover kan du ligeledes spæde din tyrolerkjole op med et underskørt. Vi tilbyder både tykke, tynde, lange og korte underskørter i flere forskellige farver, så du kan style tyrolerkjolen helt efter din egen smag. Nogle gange kan et enkelt underskørt med lidt volumen gøre en verden til forskel i hvordan tyrolerkjolen sidder, ligesom at det kan fungere som en rigtig fin detalje, hvis man lige kan se kanten af underskørtet under dirdnlen. Sko og strømper

Hvis du vil ligne en ægte tyroler, kommer du ikke udenom at skulle erhverve dig nogle tykke uldsokker og et par solide vandresko.


Dog er uldsokker ikke bare uldsokker. Der findes både lange, korte, tykke og tynde uldsokker og derudover findes de i alverdens forskellige farver og med flere forskellige detaljer på. Du kan for eksempel få et par lyse, tykke, knælange sokker med broderi i eller med en lille sløjfe syet på siden. Men fortvivl ej, vi står altid til rådighed med vejledning omkring vores forskellige produkter både telefonisk, via mail og i butikken i Skovlunde. 


Når du har fundet de perfekte sokker, skal du naturligvis ikke snydes for at kunne få et par sko med også. Hos festtema har vi et mindre udvalg i tyrolersko både til mænd og kvinder. Til mænd kan vi tilbyde tyrolersko i flere farver, og til kvinder har vi både tyrolersko med og uden hæl.Hatte og andet hovedbeklædning

Med de rette strømper og sko er der styr på bunden af kostumet, men skal din tyrolerudklæsning være perfekt fra top til tå skal du naturligvis også have fat i noget til hovedet. Her kan vi tilbyde flere forskellige slags hovedbeklædning lige fra tyrolerhatte og parykker til sjove briller og skæg.


Den mest traditionelle hovedbeklædning er den populære tyrolerhat med den velkendte snor og fjer i siden. Vi har flere af vores hatte tilgængelige i denne kategori, men se gerne kategorien 'tyrolerhatte' for et endnu større udvalg. Er du ikke til hatte, kan vi også tilbyde tyrolerparykker. Især den klassiske heidiparyk til damer er et kæmpe hit til tyrolerfesten, og hos Festtema har vi heidiparykker i flere forskellige farver og kvaliteter. Diverse accessories

Sidst men ikke mindst har vi naturligvis også et bredt udvalg i andre slags tyrolertilbehør. Dette indebærer blandt andet seler, halskæder, tyrolershotglas og en helt speciel bh, som kan give den perfekte barm til at matche din dirdnl.

3