Alt i dekoration til tyrolerfesten

Hemmeligheden bag en god fest er den perfekte temadekoration. Selvom man ikke skulle tro, at oppyntning gjorde den store forskel, er vores erfaring at en gennemført dekoration af festlokalet skaber de bedste rammer og forudsætninger for en god fest. Derfor har vi samlet det bedste udvalg af tyrolerdekoration for at hjælpe dig med at stable den bedste Tyrolerfest, Bierfest eller Oktoberfest på benene!

I denne kategori har vi har valgt at samle alt det bedste pynt og dekoration som passer til Bierfest, Tyrolerfest og Oktoberfest ét sted. Du kan blandt andet finde kæmpe bannere og tyrolerflag, crepebånd, balloner, kranse og skilte med klassiske ølreklamer her. Men som udgangspunkt er det kun fantasien som sætter grænser for hvad du kan pynte op med til tyrolerfesten, så finder du ikke hvad du søger her, så kig endelig under nogle af vores andre kategorier for pynt og dekoration! Du kan med fordel kigge på vores ensfarvede varer her. Du kan også vælge at pynte op med tysk nationalstemning, og du finder alt med det tyske flag på lige her.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2

Alt i øl

Uanset om du skal holde Bierfest, Tyrolerfest eller Oktoberfest, så kommer du ikke udenom at dine gæster forventer at omdrejningspunktet for din fest er øl. Derfor har vi specialiseret os i diverse pynt og dekoration der bare har den mindste association til øl og de velkendte ølkrus, alle render rundt med til Oktoberfest i München. 

Som eksempel på vores udvalg kan vi tilbyde tyrolske ølbrikker, bordløbere med øl på, bannere med øl på, cutouts og balloner formet som ølkrus, en oppustelig køler formet som et ølkrus og diverse skilte med øl og ølkrus på. Der vil ikke være et øje tørt iblandt dine gæster hvis du vælger at pynte op med øl-tema, for vi danskerne elsker øl næsten ligeså meget som de gør i Tyrol.

Bayersk dekoration
Hvis du alligevel ikke er til den lidt fjollede øl-oppyntning kan du også gå den traditionelle vej og pynte op med bayersk tema. Her er kendetegnet blå og hvide tern, og hvis du samtidig har en ting eller to med den ikoniske bayerske løve på, er der ingen tvivl om at din dekoration bliver et hit blandt Oktoberfest-elskere. 

Hos Festtema kan du finde både balloner, bannere, duge, skilte, crepe bånd, guirlander, party tape og meget mere i blå og hvide tern og hvis du ikke finder dette tilstrækkeligt har vi massere af alternativt pynt i ensfarvet hvidt og blåt som tilsammen gør en stor forskel. Med blot et par ruller crepe bånd, balloner og nogle bannere kommer du et godt stykke vej uden at skulle bruge for mange penge på dekoration og stemningen vil alligevel emme af ægte Tyrolerfest.

Uden pynt og øl at drikke, duer Tyrolerfesten ikke!

De fleste mennesker forbinder Oktoberfest eller tyrolerfest med øl og tyrolertøj, men hvad de fleste ikke tænker over er, at uden pynt og dekoration, falder stemningen en del til jorden uanset hvor meget øl du serverer.

Hos Festtema vil vi gerne hjælpe med at finde den perfekte tyrolerdekoration til dig. Vi tilbyder alt fra store bannere, balloner guirlander til mindre ting som crepe bånd, serpentiner og ølbrikker. 

Dekorationen til den lille tyrolerfest

Hvis du skal holde en lille intim tyrolerfest eller oktoberfest, er det ikke altid at oppyntningen behøver at være overdrevet. Her kan du komme langt med nogle balloner med blå og hvide tern eller med øl på, et par tyrolerflag og et bar flagguirlander eller crepebånd i blå og hvide farver.

Alternativt kan du nøjes med en enkelt blå-ternet dug og nogle fede tyroler skilte rundt omkring. Hos Festtema har vi både øl-skilte, by-skilte og helt klassiske Oktoberfest-skilte. Sådan en dekoration er ikke kun til pynt, og dine gæster kan således få glæde af disse skilte til f.eks. festlige billeder. Når festen slutter kan du derodover nemt lade dine gæster få et skilt eller to med hjem, så de har et minde om festen, og du slipper for oprydningen

Dekorationen til den store tyrolerfest

Er du mere til den helt store fest, hvor der aldrig kan være nok pynt, kan vi også hjælpe! Vi har nemlig både kæmpe tyroler-bannere og flag som kan forvandle enhver stor hvid væg til et tyroler-mekka. Derudover har vi også de fedeste tyroler-cutouts og fotovægge med tyrolertema, som kan bringe ekstra liv til festen. Du kan blandt andet bruge disse papfigurer og fotovægge til at skabe et foto-hjørne midt i festen som med garanti vil få massere af opmærksomhed fra dine gæster i løbet af aftenen. Samtidig er det en god mulighed for at få en masse billeder til at foreviggøre festen, uden at du skal gå rundt og lege fotograf hele aftenen. 

2