Borddækning til tyrolerfesten | Diverse tallerkener, kopper og duge til Bierfesten

Forkæl dine gæster med lidt snacks til alt den øl, der hører sig til Bierfesten. Især den famøse pretzel er kendetegnet for tyrolerområdet, og vil du gå all in skal du naturligvis også servere bratwürst og karrywürst. Men hvordan skal dine gæster dog spise denne mad uden service?

Hos Festtema har vi samlet et kæmpe udvalg af alt det nødvendige engangsservice og autentisk bordpynt til din Tyrolerfest, Bierfest eller Oktoberfest. Her er tallerkner i forskellige størrelser, men alle med det klassiske bayernprint. Her er kopper, duge og servietter samt picks & papirflag i både tyske farver, bayerske tern og de klassiske røde picnic farver. 

Produkter

Blå og hvid

De blå og hvide farver, som afspejler sig meget i bybilledet ved den årlige Oktoberfest i München, er kendetegnet ved enhver god Bierfest eller Oktoberfest. Farverne stammer fra det Bayerske flag og bliver brugt som en hyldest til Tyrolområdet i Tyskland. Er du derfor ude efter at holde en ægte tysk tyrolerfest er det helt klart de blå og hvide farver du skal gå efter.


Hos festtema har vi ikke for lidt service i disse farver. Du kan få blå og hvide tallerkener i flere størrelser, og nogle er endda med den Bayerske løve på. Derudover har vi også servietter, kopper og duge i de flotte bayerske farver og kan du ikke få nok blå og hvid, kan du finde endnu mere pynt i disse farver lige her.Rød og hvid

De røde og hvide farver som mange også forbinder med tyrolerfest stammer ikke fra Tyskland med fra Østrig. Her har de tyrolertema året rundt og mange lokale i de østrigske alper går i Dirndl og lederhosen til hverdag. De røde og hvide farver stammer her fra det østrigske flag og har således intet med den tyske Oktoberfest at gøre.


Er dit tema derfor ikke Oktoberfest, men nærmere blot en klassisk tyrolerfest, er de røde og hvide farver et godt valg til dig. Også her har vi et stort udvalg i tyrolerservice hvor du kan få blandt andet røde og hvide kopper, tallerkener og servietter i hyggelig picnic-lignende mønster til den mere afslappede og alsidige tyrolerfest. 

 
1