Tyrolerfest | temadekoration, pynt & udklædning til tyrolerfest

Selvom den traditionelle tyske folkefest 'Oktoberfest', bliver afholdt i oktober, er der ikke noget som holder dig fra at holde Tyrolerfest eller Bierfest året rundt. Tyrolerfesten er for dig, som ikke kan vente med at hoppe i Dirndlen eller Lederhosen til næste Oktober og derfor har brug for en undskyldning for at servere øl i lange baner, spille tyrolermusik som dagen er lang og nyde en god fest med dine venner og bekendte. 

Den helt gennemførte Bierfest eller Tyrolerfest er kendetegnet ved dekoration bestående af tyroler-tern, store øl-krus og flotte blå bannere med diverse tyroler logoer på. Som gæst til en veldekoreret tyrolerfest er det derfor naturligvis vigtigt at matche omgivelserne. I så fald bør du erhverve dig et par lederhosen eller en lækker klassisk dirndl, knæhøje uldstrømper og sidst men ikke mindst en dekorativ tyrolerhat.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tyroler tema | Dekoration & udklædning i tyrolertema

Tyrolertema, eller Oktoberfest tema, ølfest eller Bierfest tema - kært barn har mange navne og tyrolerfester bliver stadig mere populærer både privat, som firmafest eller endda offentlige arrangemanter med flere 1.000 deltagere.

Tyrolerfesten er et hit blandt danskerne

I løbet af det sidste årti er interessen for Bierfest og Tryolerfest steget enormt iblandt danskerne, I dag er der flere årlige events landet over, som fejrer den gode tyske stemning med øl, tyrolermusik og autentiske tyrolerudklædninger. Men det er ikke kun i offentligheden, at tyrolerfesterne er blevet populære. Flere og flere danskere har gjort det til en tradition at holde private tyrolerfester med vennerne mindst én gang om året, og uanset om det er din første eller tiende gang til tyrolerfest, skuffer det næsten aldrig. 

Uden pynt og øl at drikke, duer Tyrolerfesten ikke!

De fleste mennesker forbinder Oktoberfest eller tyrolerfest med øl og tyrolertøj, men hvad de fleste ikke tænker over er, at uden pynt og dekoration, falder stemningen en del til jorden uanset hvor meget øl du serverer. 

Hos Festtema vil vi gerne hjælpe med at finde den perfekte tyrolerdekoration til dig. Vi tilbyder alt fra store bannere, balloner guirlander til mindre ting som crepe bånd, serpentiner og ølbrikker. 

Dekorationen til den lille tyrolerfest

Hvis du skal holde en lille intim tyrolerfest eller oktoberfest, er det ikke altid at oppyntningen behøver at være overdrevet. Her kan du komme langt med nogle balloner med blå og hvide tern eller med øl på, et par tyrolerflag og et bar flagguirlander eller crepebånd i blå og hvide farver.

Alternativt kan du nøjes med en enkelt blå-ternet dug og nogle fede tyroler skilte rundt omkring. Hos Festtema har vi både øl-skilte, by-skilte og helt klassiske Oktoberfest-skilte. Sådan en dekoration er ikke kun til pynt, og dine gæster kan således få glæde af disse skilte til f.eks. festlige billeder. Når festen slutter kan du derodover nemt lade dine gæster få et skilt eller to med hjem, så de har et minde om festen, og du slipper for oprydningen.

Dekorationen til den store tyrolerfest

Er du mere til den helt store fest, hvor der aldrig kan være nok pynt, kan vi også hjælpe! Vi har nemlig både kæmpe tyroler-bannere og flag som kan forvandle enhver stor hvid væg til et tyroler-mekka. Derudover har vi også de fedeste tyroler-cutouts og fotovægge med tyrolertema, som kan bringe ekstra liv til festen. Du kan blandt andet bruge disse papfigurer og fotovægge til at skabe et foto-hjørne midt i festen som med garanti vil få massere af opmærksomhed fra dine gæster i løbet af aftenen. Samtidig er det en god mulighed for at få en masse billeder til at foreviggøre festen, uden at du skal gå rundt og lege fotograf hele aftenen. 

Hemmeligheden bag en god Bierfest

Hos festtema har vi forsøgt at finde frem til hemmeligheden bag en god Tyrolerfest, og ifølge vores kunder er svaret klart: God stemning, øl og den perfekte udklædning. Den gode stemning og øllerne må i selv stå for, men hos festtema gør vi en dyd ud af at hjælpe med den gode tyroler udklædning. Vi har både tyrolerkjoler, smækbukser, tyrolerskjorter, hatte, sko, sokker og andre accessories som sætter prikken over i'et på det perfekte tyroler outfit. Så bestil dit næste tyrolerlook online eller tag et smut forbi vores butik i Skovlunde og få hjælp fra vores dygtige butikspersonale til at finde de lederhosen eller den dirdnl, som passer bedst til dig og den Bierfest du skal til. 

Vores udvalg af tyroler tøj

Hos Festtema er vi stolte af det store udvalg af tyrolerudklædning, vi kan tilbyde. Uanset hvor mange Bierfester du har været til før, og uanset om du leder efter et helt nyt tyrolersæt kontra lidt tilbehør for at fuldende dit tyske bierfest look så kan du helt sikkert finde noget hos os. Vi har alt fra billige dirndler og smækbukser, der er lavet som tyrolerudklædning til den ægte vare af tyrolerhatte, ternede bomuldskjorter, klassiske tyrolerkjoler og lederhoden i ægte læder importeret fra Tyrol-området.

9