Indianer kostume | Køb Indianer kostumer & udklædning

I denne kategori har vi samlet et bredt udvalg af indianer kostumer og indianer udklædning. Her er både indianer kjoler til pigerne, indianer kostumer til drenge og mænd plus mokkasiner og en masse andet indianerudklædning. Skal du også have fjerpragt eller indianervåben, indianer dekoration eller løse fjer kan du finde det i en af de andre underkategorier til Indianertemaet. UGH - UGH!

Produkter

Indianer kostume | Indianer kostumer til voksne & børn

I denne kategori har vi samlet alt hvad vi har af indianer kostumer, men det er også en helt del. Vi har mere end 20 forskellige indianer kostumer til både drenge og piger, kvinder og mænd.

Indianer tema'et er populært og kan sagtens stå alene, men indianer kostumet kan også bruges til en cowboyfest. Bare pas på du ikke rager uklar med en halvfuld cowboy i saloonen!

Indianer - det oprindelige Amerikanske folk

Hvad de færreste nok ved er, at det oprindelige Amerikanske folk, er sidestillet med Innuiterne som jo også er kendt som de originale Grønlandske folk. Indianer og Inuitter er de to folkeslag som man ved har beboet det Amerikanske kontinent længe for vestens kolonisering begyndte.

Faktisk mener man at kunne sporer Indianernes tilstedeværelse hele 14.000 år tilbage i tiden. Set med Danske briller er det også interessant at bemærke det første møde mellem Indianerne og Vesteuropæerne msåke var mellem Leif den Lykkelige og lokale Indianer i år 1002. Mindre flaterende med Dasnek øje er det, at det var Indianerne der jog vikingerne på flugt ved lejlighed.

Som I så mange andre kulturer, var/er Indianer folket opdelt i stammer og klaner baseret på etniske, kulturelle og geografiske afstamninger. De mest kendte af de oprindelige stammer var nok: Apache, Sioux & Sortfods indianerne.

Indianernes påklædning

Det indianertøj og kostumer vi typisk forbinder med Indianerne er beklædning og tøj afbilledet i primært TV, film og literaturen. Men meget af det stammer også fra  traditionelt tøj og ceremonielle dragter og inkluderede buksetøj af skind, bukkeskinds skjorter, hjorteskins-kjoler, lændeklæder og genrelt brug af frynser. Men også  dyreklædder i form af pelse, hovedbeklædninger inkl. dyrehoveder & kranier samt rigt udsmykkede sjaler, pandebånd, brystplader og bælter. 

 
1