Hawaii pynt | Pynt & dekoration til Hawaii festen

Er temaet Hawaii finder du ikke større udvalg i pynt og dekoration end her hos Festtema. Vi har samlet en masse Hawaii pynt i denne kategori og du finder blandt andet: Hawaii guirlander. Guirlander med palmer eller papegøjer. Her er vægdekoration som kan forvandle din stue til en Hawaii hytte og plakater med Hula dansere - for bare at nævne nogle af de mange muligheder. 

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hawaii pynt | Pynt til Hawaii festen

Intet slår en god Hawaii fest en lun sommernat. Stemningen, musikken og de tropiske drinks kan vi ikke hjælpe med, men alt hvad der hedder pynt og dekoration med Hawaii tema finder du her. Vi har samlet alt fra oppustelige flamingoer og palmetræer til kulisser med palmestrande, dansende hula piger og dørindsatser hvor din gæste kan blive fotograferet. Her er naturligvis papegørje guirlander, hubiskus blomster til bordet, tropisk konfetti og meget andet.

Har du selv været på Hawaii kan du sikkert genkende meget af vores pynt og ved at størstedelen af Hawaiipynten i virkeligheden afspejler den lokale fauna, det tropiske klima og ikke mindst lokalbefolkningens venlighed.

Vores Hawaii pynt inkluderer desværre ikke ægte palmer, men vi har masser af oppustelige palmer i mange forskellige størrelser. Vi har heller ikke ægte kokonødder, men til gengæld har vi nogle kunstige kokos-kopper med sugesrør som er bpde dekoratiove og praktiske.

Hvis det er muligt (og lovligt) vil vi klart anbefale at din Hawaii dekoration inkluderer levende ild - det er 100% autentisk Hawaii stemning og behøver ikke være et traditionelt bål.

Maloha og Go' Hawaii fest.

 
5