Hawaii krans | Hawaii kranse | Hawaii Lei

Intet "siger" Hawaii som en flot Hawaii krans eller LEI som det hedder lokalt.

Her i denne kategori finder du mere end 25 forskellige hawaii kranse i forskellige størrelser og farver. Fælles for dem alle er at de er lavet af kunstige blomster og kan bruges af både børn og voksne. Nogle sælges som enkelstående hawaii kranse til halsen og andre i sæt bestående at blomsterkrans til både hals, hoved og håndled.

LEI betyder egentligt "smykke lavet af noget fra naturen" og det er præcis hvad en rigtig Hawaii krans er. Normalt laves de at Hibiscus blomster som trækkes på snor og det er næsten som at lave en perlekæde for Hibiscus blomsten kommer i mange forskellige farver og størrelser.

MALOHA

Produkter

Hawaii kranse

Hawaii kransen er måske den mest effektive form for udklædning set i forhold til størrelse, pris og effekt. Ser vi bort fra Cowboy hatten er er Hawaii kransen måske den enkeltdel der skaber de stærkeste associationer til et bestemt tema.

Med en Hawaii krans til blot 10,-  er du ”in character” og alle ved hvilket tema du har valgt.

Men Hawaii kransen er ikke kun effektfuld hvis du skal til Hawaiifest. Den er også super populær som give-away både til børn og voksne. Vi har set den brugt til byfester, firma arrangementer, raveparty’s og også i forbindelse med produktlanceringer i marketing øjemed. Altså i sammenhænge hvor temaet ikke nødvendigvis er Hawaii men hvor ”feel-god”, festivitas og positive associationer var det vigtigste.

Prøv at fylde en Pinata med Hawaii kranse i stedet for slik. Ungerne bliver mindst lige så glade og festen bliver husket lige så længe som Hawaii kransen får lov at hænge på sengestolpen eller skrivebordslampen hjemme på deltagernes børneværelser.

Hawaii kransens oprindelse

Hawaii kransen er naturligvis fra Hawaii og blev oprindeligt givet som gave til gæster som symbol på gæstfrihed og hengivenhed. Det rigtige navn er Hawaii Lei. En ”Lei” betyder egentlig smykke, til hals eller hoved, lavet af smukke ting fra naturen typisk blomster, men kan også være blade, blomsterfrø og andet.

Begrebet Lei kan dog spores helt til Polynesien, og de fleste historikkere er også enige om at den oprindelige befolkning på Hawaii stammer fra netop Polynesien.

Den dag i dag uddeles der stadig Hawaii kranse til turisterne når de lander i Honolulu lufthavn. Kranse lavet af lokale blomster og mange steder på Hawaii øerne kan man købe dem lavet af Hawaii roser, som er en lokal engs bestemt blomst der kun vokser på Hawaii øerne.

Hvert år, 1. maj, afholdes ”Lei day” på Hawaii hvor hver af de 8 øer bruger hver sin farve Hawaii kranse. Kransene bruges også af de lokale i forbindelse med eksempelvis fødselsdage, bryllupper, begravelse, eksamener og andre begivenheder.

Kæmpe udvalg i Hawaii kranse

Hos Festtema har vi mere end 25 slags forskellige Hawaii kranse og for mange af dem gælder det at vi altid lagerfører et stort antal. Så uanset om du skal bruge en enkelt krans i en helt speciel farve eller mange kranse til et større arrangement så kan vi hjælpe.

1