Hawaii udklædning | Skjorter, skørter & Hawaii kostumer

Skal du til Hawaiifest og syntes du ikke et bastskørt er nok, så kig her og se det store udvalg af Hawaii udklædning og kostumer. Vi har samlet alle Hawaii kostumerne og den autentiske Hawaii udklædning i én kategori for at gøre det lettere for dig at finde den helt rigtige Hawaii udklædning.

Her er både Hawaii skjorter, kjoler, toppe og saronger med Hawaii print. Skal du bruge anden form for Hawaii udklædning; Hawaiikranse, skørter eller toppe kan du med fordel kigge i en af underkategorierne til Hawaii-temaet.

Ma-loha og rigtig god luau.......

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2

Hawaii kostumer & udklædning

Der kan være stor forskel på Hawaii udklædning og Hawaii kostumer, men intet er mere effektiv Hawaii udklædning end den autentiske Hawaii krans.

Tag dit eget tøj på, et par solbriller og en billig Hawaii krans så er udklædningen som charterturist fuldendt.

Du kan også peppe kostumet op med en storblomstret Hawaii skjorte og en bredskygget hat i flettet strå, et par short og nogle gamle badesandaler.

Hvis du ønsker et helt Hawaii kostume, kan vi tilbyde både Hawaii kjoler, Saronger med autentisk Hawaii print eller Hawaii sæt til herrerne bestående af Shorts og kortærmede Hawaii skjorter.

Autentisk Hawaii udklædning

Er du på udkig efter autentisk Hawaii udklædning bør du holde dig til Hawaii kranse, Hawaii skørter og andre grundlæggende typer udklædning som desværre er tiltænkt varmere himmelstrøg og sjældent gør sig specielt godt på en vinterbleg krop alene.

Sjove Hawaii kostumer

Heldigvis har vi masser af alternativer i form af sjove Hawaii kostumer, altså kostumer som i højere grad er stereotype kostumer som ikke desto mindre emmer af Hawaii.

Her tænker vi naturligvis på Hawaii skjorter, som nærmest er så grimme at selv ikke en Amerikansk turist ville bære dem. Shorts i matchende mønster eller en T-shirt i 3D print med kamera, bæltetaske og hele udstyret på plads.

Vi har endda oppustelige Hula danser kostumer eller ”paddede” kostumer som giver dig ekstra fylde og på sjoveste vis karikere Hawaii temaet.

 
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde