Hawaii tema | Pynt, dekoration & udklædning til Hawaii festen

Køb pynt & dekoration med Hawaii tema her | Palmer, Aloha banner, Hawaii kranse, Hawaii skørter & hawaiiskjorter | Paptallerkner & engangsservice med Hawaii tema

Skal du holde fest med Hawaiitema eller skal du være gæst til en Hawaii fest - så er du kommet til den helt rigtige kategori. Her har vi samlet Alt hvad der skal til af både Hawaiipynt, dekoration og Hawaii udklædning: Bast skørter, Hawaii kranse, Hawaii skjorter, kokos-kopper, Lei guirlander, oppustelige palmetræer og naturligvis bermuda shorts og Hawaii kjoler. Vi har også blomsterkranse til håret, hibiscus blomster på hårspænder og Scene setters der kan omdanne din stue til en bambus hytte på et øjeblik. 

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hawaii tema

Årets hotteste tema er naturligvis Hawaii tema og hvem drømmer ikke om kridhvide sandstrande, vuggende palmer, bedårende hula-piger og iskold Pinacolada serveret i skallen fra en frisk kokosnød.

Vi gør i hvert fald og vi håber at vores passion for Hawaii temaet skinner igennem i vores Hawaii sortiment. For uanset om du skal holde Hawaiifest i firmaet, en privat fødselsdag eller overraske kæresten med et par Hawaiikranse som fysisk bevis på drømmerejsen nu er købt – så kan vi hjælpe med det hele.

Mangler du inspiration eller har brug for et par gode råd om hvordan den bedste Hawaii stemning opnås. Har du spørgsmål til brugen af et specifikt produkt eller hvordan det anvendes er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

I denne kategori har samlet alt hvad der findes af pynt, dekoration og udklædning med Hawaii tema. Men husk også at du med fordel kan bruge ensfarvet pynt og dekoration som basis pynt i mange sammenhænge. Det giver dig mulighed for at sætte dit helt personlige præg og samtidig kan du få mere Hawaiipynt for pengene da ensfarvet pynt & service som udgangspunkt er billigere end temapynt med print.

hawaii tøj

Hawaii, tidligere kendt som Sandwich øerne, er den 50. delstat i USA og som sådan kan man vel ikke tale om Hawaii tøj i moderne forstand….

Ikke desto mindre er der en del tøj som stadig associeres med Hawaii og drømmen om dette eksotiske paradis. Øverst på denne liste komme Hawaii skørtet, der bare er et bast skørt. Hawaiiskørtet kan i virkeligheden spores tilbage til den oprindelige indvandring fra Polynesien og Tahiti.

Ud over bast skørter er Hawaii synonym med Hawaii kranse der stadig hænges omkring halsen på besøgende (i dag turister) som et symbol på gæstfrihed.

Resten af det oprindelige Hawaii tøj, kan næsten ikke kaldes tøj. Her er tale om blomster dekorede toppe og BH’er. Eller ligefrem BH’er lavet af kokosnødder og anden påklædning og dekoration skabt med udgangspunkt i den lokale fauna, typisk blomster, hvoraf den stedegne Hawaiirose er den mest autentiske.

Pynt til Hawaiifest

Skal du skabe den perfekte ramme for Hawaiifesten indendørs anbefaler vi altid at du kigger på vores scenesetter. Her får du mindst 12 meter vægdekoration med Hawaiitema; sandstrand og azurblåt hav, palmer eller tropisk jungle. Du kan få en kæmpe bambus bar, dansende hula-hula piger eller vuggende palmer.

Scenesetters kan naturligvis bruges individuelt eller kombineres og danner den perfekte baggrund.

Ud over scenesetters har vi masser af hængende dekorationer og oppustelig pynt i form at palmer i forskellige højder, flamingoer, papegøjer og meget, meget mere.

Engangsservice med Hawaii-print

Vi har selvfølgelig også engangsservice med Hawaii print, eller pynt til Hawaii bordet, som vi plejer at kalde det. Pynt til Hawaii bordet dækker over duge, paptallerkner, servietter og kopper med Hawaii print. Her er også bordkonfetti formet som palmer, bordpynt i form af TIKI-statuer og fade formet som bananblade.

Udklædning & kostumer i Hawaii tema

Den kendte Hawaii udklædning er nok hawaiikransen, eller Hawaii Lei som de hedder på de kanter. Hawaii lei betyder egentlig Hawaii blomst og det er præcis hvad det er: en krans af hawaiiblomster.

Ud over Hawaii kranse, som vi har mere end 25 forskellige slag af, har vi også masser ah Hawaii skørter, skjorter og hawaiikjoler med farverigt hawaiiprint.

Endelig har vi både toppe, BH’er formet som kokosnødder eller muslingeskaller, blomster til håret og masser af anden form for hawaiiudklædning.

7