Hawaii tema | udklædning og pynt til Hawaii festen

Skal du holde fest med Hawaiitema eller skal du være gæst til en Hawaii fest - så er du kommet til den helt rigtige kategori. Her har vi samlet Alt hvad der skal til af både Hawaiipynt, dekoration og Hawaii udklædning: Bast skørter, Hawaii kranse, Hawaii skjorter, kokos-kopper, Lei guirlander, oppustelige palmetræer og naturligvis bermuda shorts og Hawaii kjoler. Vi har også blomsterkranse til håret, hibiscus blomster på hårspænder og Scene setters der kan omdanne din stue til en bambus hytte på et øjeblik. 

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hawaii tema

Årets hotteste tema er naturligvis Hawaii tema og hvem drømmer ikke om kridhvide sandstrande, vuggende palmer, bedårende hula-piger og iskold Pinacolada serveret i skallen fra en frisk kokosnød.

Vi gør i hvert fald og vi håber at vores passion for Hawaii temaet skinner igennem i vores Hawaii sortiment. For uanset om du skal holde Hawaiifest i firmaet, en privat fødselsdag eller overraske kæresten med et par Hawaiikranse som fysisk bevis på drømmerejsen nu er købt – så kan vi hjælpe med det hele.

Mangler du inspiration eller har brug for et par gode råd om hvordan den bedste Hawaii stemning opnås. Har du spørgsmål til brugen af et specifikt produkt eller hvordan det anvendes er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

I denne kategori har samlet alt hvad der findes af pynt, dekoration og udklædning med Hawaii tema. Men husk også at du med fordel kan bruge ensfarvet pynt og dekoration som basis pynt i mange sammenhænge. Det giver dig mulighed for at sætte dit helt personlige præg og samtidig kan du få mere Hawaiipynt for pengene da ensfarvet pynt & service som udgangspunkt er billigere end temapynt med print.

Pynt til Hawaiifest

Skal du skabe den perfekte ramme for Hawaiifesten indendørs anbefaler vi altid at du kigger på vores scenesetter. Her får du mindst 12 meter vægdekoration med Hawaiitema; sandstrand og azurblåt hav, palmer eller tropisk jungle. Du kan få en kæmpe bambus bar, dansende hula-hula piger eller vuggende palmer.

Scenesetters kan naturligvis bruges individuelt eller kombineres og danner den perfekte baggrund.

Ud over scenesetters har vi masser af hængende dekorationer og oppustelig pynt i form at palmer i forskellige højder, flamingoer, papegøjer og meget, meget mere.

Engangsservice med Hawaii-print

Vi har selvfølgelig også engangsservice med Hawaii print, eller pynt til Hawaii bordet, som vi plejer at kalde det. Pynt til Hawaii bordet dækker over duge, paptallerkner, servietter og kopper med Hawaii print. Her er også bordkonfetti formet som palmer, bordpynt i form af TIKI-statuer og fade formet som bananblade.

Udklædning & kostumer i Hawaii tema

Den kendte Hawaii udklædning er nok hawaiikransen, eller Hawaii Lei som de hedder på de kanter. Hawaii lei betyder egentlig Hawaii blomst og det er præcis hvad det er: en krans af hawaiiblomster.

Ud over Hawaii kranse, som vi har mere end 25 forskellige slag af, har vi også masser ah Hawaii skørter, skjorter og hawaiikjoler med farverigt hawaiiprint.

Endelig har vi både toppe, BH’er formet som kokosnødder eller muslingeskaller, blomster til håret og masser af anden form for hawaiiudklædning.

 
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde