Cowboy udklædning | Udklædning & tilbehør til Cowboy tema!

I denne kategori har vi samlet alt indenfor cowboy udklædningen. I sær for mændene, klares størstedelen af en cowboy udklædning med ting fra klædeskabet. Men det er de færreste der ligger inde med; Sporre, Cowboy slips, chaps eller bandana'er. Alt det plus meget andet cowboy udklædning & tilbehør finder du i denne kategori og her er også noget til pigerne - eksempelvis en lyserød cowboy hat & et smart strømpebånd med en lille selksløber!

Produkter

Cowboy udklædning

Hos Festtema fylder Cowboy tema’et rigtigt meget og lægger vi alle produkter sammen har vi mere end 500 forskellige varer der passer i tema’et.

Derfor har vi valgt at allokere en hel kategori til cowboy udklædning altså cowboy udstyr og tilbehør til din udklædning og ikke komplette kostumer.

Cowboy hatte har også sin egen kategori, men lige her finder du blandt andet cowboy udklædning i form af:

  • Cowboy pistoler, pistolhylstre og mexicanske patronbælter
  • Halsklude, tørklæder og cowboyslips
  • Sherifstjerner, håndjern og sporer
  • Veste, Chaps & cowboy skjorter
  • Skæg & parykker

Skab din egen cowboy udklædning

Langt de fleste har en relativt stereotyp forestilling om hvordan en rigtig cowboy ser ud men hvis du tænker lidt ud af boksen er mulighederne uendelige.

Cowboy’s havde deres storhedstid i det 19. århundrede altså fra ca år 1800 - 1900 og det var en hård tid med slidstærkt groft tøj i basisfarver. Men her var meget mere end klassiske cowboy’s så udklædningen kan sagtens gå i andre retninger:

  • Almindelige hårdtarbejdende folk: Jernebane læggere, bønder, daglejere, pelsjægere og soldater
  • Ikoniske typer: Revolvermænd, bedemænd, Sheriff’er, Saloon girls og Cowboys
  • Kendte cowboys: Dalton brødrene, Wild Bill Hickok, Pale Rider, Lucky Luke, Calamity Jane

Skal du have en autentisk cowboy udklædning kan du således finde størstedelen i dit klædeskab eller endnu bedre blandt det hengemte gamle tøj. Du kommer langt med et par jeans og en gammel skjorte eller langærmet undertrøje hvis du skal klædes ud som klassisk cowboy.

Et gammelt jakkesæt fungere fint som udgangspunkt for både gambler, ranchejer eller bedemands udklædning.

Selv et par gamle aflagte overalls kan udgører størstedelen af en autentisk cowboy udklædning med en laset T-shit, et par støvler, en halsklud og bredskygget hat.

1