Cowboy hat | Cowboy hatte til udklædning

En cowboyhat er ikke bare en cowboy hat - i denne kategori finder du et stort udvalg af cowboy hatte; Strå hat, Gambler hat, klassisk Cowboy hat, Gunslinger hat og selvfølgelig en Mexicansk Sombrero. Vi har altid mere end 50 forskellige Cowboyhatte på lager og det brede udvalg dækker både over cowboy hatte til mænd, kvinder og børn.

En cowboyhat er mere end noget andet kendetegnet for en cowboy, og uanset op du leder efter en sort, brun, hvid eller rød cowboyhat kan du finde den her. Vi har endda cowboyhatte med glimmer og det Amerikanske flag. 

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2

Cowboy hat

Cowboy hatten er måske den mest ikoniske beklædningsform for en ægte cowboy og med hjælp fra din egen garderobe det eneste de fleste mangler for at kunne klæde sig ud som cowboy.

Her hos Festtema finder du altid et kæmpe udvalg af cowboy hatte til både børn og voksne, mænd og kvinder.

Vi har cowboy hatte i mange forskellige varianter: læder, filt, EVA skum og plastik. Så uanset om det er budgettet eller looket der skal matches, så kan du med garanti finde en cowboy hat her hos os.

Cowboy hattens historie

En cowboyhat er kendetegnet ved en høj pul og bred skygge. Den høje pul isolerede mod varmen og den brede skygge beskyttede mod solen.

Cowboy hatten som vi kender den stammer fra den nord amerikanske cowboy og er stærkt inspireret af det 19. århundredes mexicanske kultur. Men kan i sin grundlæggende form spores helt tilbage til Mongolske ryttere fra det 13. århundrede

De første cowboy hatte som vi kender dem i dag, havde en helt rund hattepul og var designet af John B. Stetson – også kaldet Stetson hatte. Den var designet til at være slidstærk, vandtæt og elegant.

Først senere kom den ”moderne” cowboyhat med en kile i hattepullen og den let skånende front.

Hattens form blev ofte justeret af cowboyen for at yde optimal beskyttelse mod vind og vejr. Det samme sker i dag, men så handler det mere brugerens look og tidens mode.

 
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde