Pynt til sølvbryllup | Pynt & dekoration til sølvbryllup

Sølvbryllup er en stor dag og bør fejres som sådan. Derfor har vi også samlet alt hvad har kunnet finde af pynt og dekoration som passer til denne særlige lejlighed.

Her er sølv guirlander, flag og bannere med tallet 25 printet på. Lys, servietter, balloner, tallerkner, kopper & duge i samme farve. Balloner med perlemor og meget andet pynt og dekoration til den store dag.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sølv bryllup | Pynt & dekoration til sølvbryllupet 

Tillykke med de 25 år som et gift par! Når man har været sammen i 25 år og skal fejre sølvbryllup, så skal der være stor fest! Vi har derfor samlet vores pynt til sølv brylluppet her, så I nemt kan finde ud af hvad I skal have med af pynt og dekorationer til festen. At have været gift i 25 år er næsten lige så stort som selve bryllupsdagen. Man fejrer typisk dagen med en æresport, morgenmad, musik og gæster. Hvis du vil overraske brudeparret, så er en masse fint pynt og dekorationer til sølvbrylluppet en perfekt ide at have med. Skab en fest og en dag parret aldrig glemmer og tilføj en masse dekorationer og sølvbryllupspynt til. Det giver sådan en god stemning.
Var det i virkeligheden guldbryllup du ledte efter, så klik her og se vores udvalg af guldbryllupspynt og dekorationer

4