Pynt til kobberbryllup | Pynt & dekoration til kobberbryllup

Kobberbryllup er en stor dag og bør fejres som sådan. Derfor har vi også samlet alt hvad har kunnet finde af pynt og dekoration som passer til denne særlige lejlighed.

Her er kobberfarvede guirlander, flag og bannere med tallet 12½ printet på. Servietter, balloner, tallerkner og kopper samme farve. Balloner med perlemor og meget andet pynt og dekoration til den runde dag.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2

Kobberbryllups Pynt | Eksklusivt Pynt & dekoration til kobberbryllup

Skal I fejre kobberbryllup eller skal du fejre nogle, som har været gidt i 12½ år? Så finder du her en masse pynt til kobberbryllup samt dekorationer til 12½ år som gift sammen. Det er en stor dag. Næsten lige så stor som selve bryllupsdagen og derfor skal der da selvfølgelig også være fest og fejring af parret! Vi har eksklusivt kobberbryllups pynt her. Farven for kobberbrylluppet er selvfølgelig kobber. Det er en gammel tradition der begyndte helt tilbage i 1930. Dengang synes man, at der var for langt til at fejre 25 år sammen, så derfor valgte man at fejre halvdelen. Et typisk kobberbryllup fejres med æresport, musik og granguirlander. Der kommer ofte gæster om morgenen med kaffe og kage, for at fejre parret. 
Se også vores flotte udvalg af sølvbryllups pynt.

2