Pynt til guldbryllup | Pynt & dekoration til guldbrylluppet

Guldbryllup er en stor dag og bør fejres som sådan. Derfor har vi også samlet alt hvad har kunnet finde af pynt og dekoration som passer til denne særlige lejlighed.

Her er guld guirlander, flag og bannere med tallet 50 printet på. Lys, servietter, balloner, tallerkner, kopper & duge i samme farve. Balloner med perlemor og meget andet pynt og dekoration til den store dag.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Eksklusiv pynt og dekoration til guldbryllup

Hurra og tillykke med de 50 år som et gift par! Det er jo en stor dag og det skal fejres med manér! Vi har her samlet vores eksklusive dekorationer og pynt til guldbrylluppet! Skab en fest som parret aldrig glemmer med en masse balloner og pynt. Jo mere - jo bedre! Guldbryllup fejres med en æresport, musik og gæster. Skjoldet, som sidder på æresporten, er typisk blåt eller rødt med parrets navne og det års tal som de blev gift i. Hvis man vælger at lave det selv. Vi sælger også færdige skjold i guld. Man vækker gerne parret om morgenen mellem kl. 8:00 og 9:00 med sang og musik. Så fylder man deres sko med blomster for at beholde husfreden. Det er en sjov, gammel tradition. Vi har en masse bud på, hvilket pynt og dekorationer I skal tage med og pynte op med. Vi har bordkort, skjold, foliegardiner i guld, balloner med 50 år, bordkort og meget mere. Alt sammen i guld så det selvfølgelig passer til guldbrylluppet. 
Se vores fine guld skjold med 50 år på her.

5