Konfetti & pyntesten | Bryllups konfetti & eksklusive pyntesten

Uanset hvor elegant og eksklusivt et bord du ønsker til dit bryllup er konffeti eller pyntesten en effektiv elegant måde at introducere lidt farve og bling-bling til det ofte meget sarte bryllupsbord. Med laserskåret konfetti kan du tilsætte humor og med pyntesten (glas diamanter) kan du på elegant vis introducere lidt farve.

Konfetti og pyntesten kan både bruges sammen eller hver for sig og giver dig mulighed for at skabe et helt unikt bryllupsbord uanset hvor elegant eller traditionelt dit bryllup ellers er.

Husk, vi har også konfettirør med rosenblade i flere farver. Konfettirør er meget egnede til brug uden for kirke, når det nygifte par viser sig offetligt for første gang.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2

Konfetti & pyntesten | Bryllupskonfetti & glas diamanter

Det traditionelle bryllupsbord er ofte i lidt ensartede farver, gerne hvidt med få detaljer. Dette er det klassiske og elegante look til bryllupsbordet, men ønsker I, at skabe blikfang og give farverige detaljer til bordet, så er konfetti og / eller pyntesten helt sikkert noget I kan have med på bordet. 
Vores pyntesten ligner små glas diamanter og fås i flere forskellige farver og størrelser. De er også flotte at komme i en stor glasvase for at skabe lidt volumen til bordet. Konfetti findes i alle regnbuens farver, så hvis I ønsker et kombinere alle farverne, så vil I få de smukkeste farverige detaljer. I kan også vælge en enkelt farve til, at have liggende rundt på bordene. Vi har et stort udvalg af bryllupskonfetti og glas diamanter.

Vi sælger også konfettirør med rosenblade i flere farver. Konfettirør er ofte brugt, når brudeparret kommer ud af kirken. Så sæt rammerne for starten af parrets tid sammen som gift og skab minder I aldrig vil glemme. 

2