Bryllups balloner, bannere & guirlander | Bryllupsdekoration

Et bryllup er festernes fest og hvad er mere festligt end balloner og derfor har vi samlet et eksklusivt udvalg af balloner som traditionelt er brugt som dekoration til bryllup. Men her er også det ny-klassiske "Just married" banner og elegante pompom guirlander.

Kort sagt pynt og dekoration som typisk hænger og traditionelt bruges sompynt til brylluper.

Husk - skal du lave engentlige ballon dekorationer skal du kigge i kategorien med balloner. Her finder du vores komplette udvalg af balloner, ballonvægte, ballonsnore og andet tilbehør til balloner. 

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Bryllupsballoner, bannere & guirlander | Flot Bryllupsdekoration

Et af de helt store hits indenfor dekoration og bryllup, er selvfølgelig balloner! Det gælde både latex balloner med tekst på eller konfetti inden i. Disse pustes oftes op med helium for at lade dem stå som en ballonbuket. Her er teksterne ofte "Mr. and Mrs." og "She Said Yes!". Flotte og dekorative. 
Derudover kan man lave smukke ballonguirlander eller ballonbuer og sætte dem over en indgang, ved photo boothen eller hænge som dekorationen på endevæggen. Mulighederne er mange og det er kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan med balloner som dekoration. 

4