Bordpynt til Bryllup | Bordkort, konfetti & andet pynt til bryllupsbordet

Et bryllup er noget ganske særligt og derfor har vi gjort os ekstra umage i udvælgelsen af den pynt og dekoration som vises her i kategorien for bordpynt til bryllup. Vi har bevist udladt visser farver kun udvalgt pynt og dekoration af en vis kvalitet. 

Er du på udkik efter brodpynt i andre farver kan du med fordel kigge i en af de andre kategorier for vi har masser af andet pynt og dekoration som ikke nødvendigvis har fundet vej til dette eksklusive udvalg af bordpynt.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Bryllupsbordpynt | Bordkort, konfetti & andet pynt til bryllupsbordet

Skal I giftes? Så ønsker vi jer et stort tillykke! Det er jo en stor dag, så derfor har vi her gjort det nemt for jer, at vælge temaet omkrig jeres bryllup. Skal det være boheme stil med støvede farver, hvidt og rosegold tema eller hvid og guld tema til brylluppet.

Ideer til Bordpynt | Bordpynt inspiration

Til jeres festlige begivenhed, kan I vælge at få lavet en smuk ballonbuket. I kan også bare vælge en enkelt ballon med helium i, som kan stå spredt ud på bordene. Se eksempelvis denne fine ballonbuket lige i boho stilens ånd. 

Disse fine træ bordskiver er petfekt som bordpynt til boheme brylluppet. Det giver et naturligt look og er med til at skabe rammerne om boho brylluppet. 

Se også vores fine udvalg af bordkort her. Der kan I helt sikkert finde noget der passer ind i jeres stil. Vi har nemlig en masse forskellige bordkort at vælge i mellem. 

Vi ønsker jer et godt bryllup og en god fest!

4