Kæmpe udvalg i tyrolerkostumer; Dirndl', lederhosen & komplette tyrolersæt

Vi har både tyrolerkjoler, bukser og skjorter i størrelse XS til 5XL. Alt er på lager i Danmark og kan leveres i morgen. I denne kategori har vi samlet alt hvad der skal til for at holde et brag af en tyrolerfest - hvem siger at en god tyrolerfest skal forgå i München?

Her er både Tyrolerbukser, Tyrolerkjoler, Tyrolerflag, Tyrolerduge og naturligvis Tyrolerhatte. Kort sagt alt hvad du skal bruge for at pynte op til Oktoberfest og alt hvad du kan tænke dig af Tyrolerudklædning.

Fakta om Oktoberfesten:
Den første Oktoberfest blev afholdt i oktober 1810 i anledning af Kronprins Ludwigs bryllup med Therese von Sachsen-Hildburghausen. Festen varede 5 dage fra den 12. til den 17. oktober 1810. Oktoberfesten i München er den oprindelige ”Oktoberfest” og som sådan, sandsynligvis den enkeltstående event der har lagt navn og format til flest fester i verden.  

Uagtet at der har været en del år uden den officielle Oktoberfest er man alligevel nået til den 187. af slagsen med Oktoberfesten i 2020.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tyroler tema | Dekoration & udklædning i tyrolertema

Tyrolertema, eller Oktoberfest tema, ølfest eller Bierfest tema - kært barn har mange navne og tyrolerfester bliver stadig mere populærer både privat, som firmafest eller endda offentlige arrangemanter med flere 1.000 deltagere.

 
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde