Sidste skoledag udklædning - køb udklædning til sidste skoledag

Vi har samlet udklædning til sidste skoledag 2018 her, for at give dig et komplet overblik over alt det sjove udklædning som kan være med til at gøre din sidste skoledag helt perfekt. Traditionen med at klæde sig ud på sidste skole er et tilbagevendende fænomen og vi ser en klar tendens til at blande "eget" tøj med enten hele dragter eller udklædning i form af hatte, parykker, skæg og andre enkeltdele.

Klassisk udklædning for pigerne på sidste skoledag er søde dyredragter & så de vovede kostumer fra vores "fever" linie med Snehvide som den ukronede vinder. Til drenge er udklædningen mere traditionel med fokus på sjov udklædning og flotte uniformer.  

Produkter

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Sidste skoledag

Sidste skoledag er næsten lig med sommerferie, frihed og masser af sjov men inden den sidste håndfuld eksamener der skal overstås er der lige et brag af en fest der skal fyres af.

Udklædningen til sidste skoledag kan være en alvorlig sag. Din udklædning kan både signalere hvem du har været gennem de sidste 9 – 10 år. Hvem eller hvad du gerne vil være i fremtiden eller bare være udtryk for et kærkomment frirum i en tid med store forandringer, meget alvor og et uigenkaldeligt farvel til alt det kendte om en masse gode venner og kammarater.

Her hos Festtema kan vi ikke hjælpe dig med alt det alvorlige, men vi har samlet alle former for udklædning – fra komplette dragter til fjollede parykker og skøre briller.

Og for at gøre det lidt lettere at finde den helt rigtige udklædning til sidste skoledag 2018 har vi også samlet nogle betragtninger og tanker vi har hørt andre lægge til grund for deres valg af udklædning til sidste skoledag.

Vi håber at du kan finde inspiration til din udklædning her på siden, måske endda få lidt hjælp til at finde den rigtige udklædning og under alle omstændigheder ønsker vi dig en super sidste skoledag og held og lykke frem over.

Udklædning til sidste skoledag.

For de fleste er valget af udklædning en individuel beslutning, men vi oplever alligevel flere og flere der har aftalt tema i en gruppe eller endda en hel klasse.

Er du også en af dem der har lavet en aftale om et udklædningstema så følger her et par eksempler på udklædning der gør sig godt i grupper:

Dyre udklædning – En større samling mennesker udklædt i dyrekostumer er altid sjovt og tema kan forfines ved at begrænse udklædningen til eksempelvis; Bondegårdsdyr, Heste, kaniner eller endda pingviner.

LEGO mænd – en helt ny form for udklædning som bliver bedre og sjovere jo flere I er. Forstil dig en gruppe af 20+ LEGO figurer…..

Uniformer – især Politi og militær uniformer gør sig godt i større grupper. Vil I have et historisk perspektiv på kunne I eventuelt komme udklædt som en grupper Gladiatorer men en enkelt Cæsar og måske en Cleopatra.

Smølfer –en anden sjov udklædning som også gør sig fantastisk i grupper

Er der ikke noget tema for din udklædning kan du i stedet gøre dig nogle helt andre betragtninger i forhold til hvilken udklædningstype du skal vælge:

 • Skal du se fjollet ud?
 • Skal du se godt ud?
 • Skal du være uigenkendelig?
 • Skal din udklædning være praktisk i forhold til dagens aktiviteter?

Hvis du vil have alt vores udklædning præsenteret i forhold til om det er udklædning til drenge eller udklædning til piger kan du med fordel kigge i kategorien med kostumer til sidste skoledag.

4