Sidste skoledag kostume | Fede og frække kostumer til piger

I denne kategori har vi samlet vores alle de mest populærer sidste skoledag kostumer til piger. Kostumerne rammer bredt, men fælles for dem alle er at de appelere til unge i både stil og pris. Finder du ikke lige det du søger anbefaler vi at du tager i kik i kategorien med alle kostumer til sidste skoledag og ikke lader dig begrænse af hvad der er lavet specielt til piger.

Blandt vores mange populære pigekostumer til sidste skoledag finder du natuligvis både seje militær uniformer, sexede kostumer, søde dyr og bedårende prinsesse kostumer.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sidste skoledag kostumer til piger

I denne kategori har vi samlet en perlerække af pigekostumer der passer til netop sidste skoledag. Det er altså ikke alle vores kostumer til piger/kvinder der er repræsenteret i denne kategori, men ”kun” de ca. 200 kostumer som vi mener egner sig særligt godt til pigen der skal fejre sin sidste skoledag her i 2018.

Grunden til at vi har valgt netop disse kostumer er primært vores erfaring fra snart 10 år med salg af kostumer til sidste skoledag. Men også fordi disse kostumer lavet i små størrelser; Small & Xtra small, og så fordi vi mener de har ”kant” eller på anden måde egner sig til netop denne festlige begivenhed som sidste skoledag er.

Populære kostumer til pigernes sidste skoledag

Er der én ting vi har lært gennem årene, så er det at der ikke kun er ét kostume som hitter hos pigerne når sidste skoledags kostumet skal vælges. Skal vi pege på de mest populære kostumer til sidste skoledag bliver vi til at fremhæve kostumerne i ”kategorier”.

Uniformer & militær kostumer til pigerne
Uniformer er altid et hit hos pigerne når der skal vælges kostume til sidste skoledag og særligt militær kostumer med korte stramme shorts i den lidt frække udgave er eftertragtede.

Dyrekostumer
En anden populær genre af kostumer til sidste skoledag er serien af feminine dyrekostumer med tutu-skørt og bolero trøje med over-size hætte. Dette kostume findes i mange forskellige udgaver som eksempelvis; panda, tiger, mus og giraf.

Men også de ”almindelige” dyrekostumer er populære som sidste skoledag kostume hos pigerne og her findes der næsten alle de dyr du kan komme i tanke om.

Eventyrfigurer & ”prinsesser”
Figurer som pigerne kender og elsker fra deres barndom er også altid efterspurgt, men ikke i den helt klassiske udgave. De må gerne være korte på grænsen til det frække. Nogle af de absolut mest brugte kostumer i denne kategori er: Snehvide, Askepot, Rødhætte & Skønheden.

Sexede kostumer
En gennemgåede trend hos pigerne når kostumet til sidste skoledag skal vælges er at de skal være feminine, frække og helst sexede. Med det som grundlæggende forudsætning er kostumet med i opløbet som sidste skoledags kostume 2018 – om det så er en sexet skolepige uniform, en forførende nonne eller en helt tætsiddende bodysuit.

Du vælger selv dit kostume til sidste skoledag

Ovenstående betragtninger omkring sidste skoledag kostumer til piger er dog kun givet som referenceramme og inspiration. Det vigtigste er at du finder det helt rigtige kostume til din sidste skoledag og med mere end 350 kostumer til piger & kvinder håber vi at du finder det her hos os.

Vi vil i hvert fald være stolte over at måtte leverer dit kostume til sidste skoledag og på den måde være med til at gøre den store dag til en sjov og festlig en af slagsen.

 
7