Top 100 Sidste skoledag kostume | Sjove kostumer til drenge

Sidste SKoledag er altid noget særligt - ikke mindst for dem som fejre dagen! I denne kategori har vi samlet nogle seje og sjove Sidste skoledags kostumer til drenge. Her er alt muligt og finder du ikke lige det du søger kan du eventuelt kigge i kategorien Kostumer til mænd, hvor vi har samlet alle kostumer til drenge & mænd.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sidste skoledag kostumer til drenge

I denne kategori har vi gjort os umage for at det skal være let for alle jer drenge at finde kostumet til sidste skoledag.

Vi har sorteret i vores kostumer og lavet en top 100 over kostumer til drenge. Kostumer som har den nødvendige kant eller det ekstra der gør at kostumet kan bidrage positivt til at I får den fedeste dag nogen sinde: Den Sidste Skoledag!

Vi har langt over 100 kostumer til drenge og mænd, og i princippet kunne de alle bruges til sidste skoledag, men vi tror på at kostumet på denne særlige dag skal være lidt sjovere, lidt grimmere eller lidt mere provokerende eller endda sjofle.

Derfor har vi ikke taget klassiske kostumer som Cowboy kostumer, Gangster kostumer eller Disco kostumer med her. Er det sådan et kostume du leder efter skal du enten bruge top-menuén og navigere til den pågældende kategori eller søgefunktionen oppe i højre hjørne. I denne kategori finder du bl.a Banan kostumer, Dyre kostumer og masser af andre fede drenge kostumer der egner sig til sidste skoledag.

Sjofle sidste skoledag kostumer til drenge

Er du til det sjofle og lettere provokerende på din sidste skoledag ved vi af mere end 10 års erfaring med salg af kostumer til sidste skoledag at eksempel Skotte kostumet med den overdimensionerede diller er et hit. Vi kan også anbefale dig at kigge på Hooters kostumet, blotter kostumet eller den fede stripper.

Fælles for dem alle er at du med garanti bliver festens midtpunkt og altid vil huske tilbage på din sidste skoledag med et smil på læben.

Grimme kostumer til drengenes sidste skoledag

Vil du gerne skille dig ud til sidste skoledag og er du mand for at give dine klassekammerater noget at grine af kan vi forslår et af følgende kostumer: Mr. Energizer, den stramtsiddende ”cykeldragt” i psykedelisk mønster. Arobic dragten til drenge (et damekostume med kunstige bryster ”Camel-toe” og hele udstyret. Eller måske er du mere til et Ork kostume fra Morphsuits hvor ingen kan se hvem der gemmer sig under, men du kan se ud og tilmed drikke gennem masken.

Klassiske drengekostumer til sidste skoledag

Vil du hellere fejre sidste skoledag i et stilfuldt kostume der giver dig mandsmod til at læggen an på ”Mona” (Mona, Mona, Mona. Hvornår kommer den dag, hvor jeg tør ta’ din hånd…..)
Så er der næsten score-garanti med et klassisk hvidt kaptajn kostume, en SWAT uniform eller Pilot uniformen kendt fra Top Gun.

Billige kostumer til sidste skoledag

Gider du ikke bruge en formue på kostumet, men gerne vil have noget der holder 100% alligevel, så kan vi også klarer det: Munke & Nonne kostumer til under 150,- kr. Batik T-shirts til 100,- kr. eller T-shirt med kunstige bryster til 90,- kr.

5