Sidste skoledag kostumer | Udklædning og kostumer til sidste skoledag

Vi har solgt kostumer til sidste skoledag online i 15 år - Se her hvorfor | Billige, sjove & frække kostumer til sidste skoledag | Kæmpe udvalg & 1 dags levering. Køb sidste skoledag kostumer der rykker, prøv kostumet til sidste skoledag i butikken eller bestil her & få leveret i morgen. 

Her får du næsten adgang til alt hvad der findes af sidste skoledag kostumer. I denne kategori har vi samlet alt hvad du skal bruge af kostumer, udklædning og dragter til den store dag som Sidste skoledag er. Her er sjove kostumer til alle, flotte og frække kostumer til pigerne og seje kostumer til drengene.

Her er kort sagt alt inden for kostumer og udklædning til dig der skal fejre sidste skoeldag 2020.

Er det ikke nok at se alle kostumerne til sidste skoledag online, kan du altid komme ud i butikken i Skovlunde hvor du også kan prøve kostumerne. Så er du 100% sikker på du får det rigtige kostume til sidste skoledag.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sidste skoledag kostume

Sidste skoledag er mange ting; slutningen på 9 eller 10 års skolegang, farvel til alle din klassekammerater & begyndelsen på et helt nyt ungdomsliv. Men sidste skoledag er mest af alt en festdag og derfor skal du ikke gå på kompromis med dit kostume på denne store dag.

Kostumet er måske det sidste indtryk du kan gøre på dine klassekammerater.

Det er i hvert fald dig iført dit sidste skoledag kostume der bliver set mest, når I fremover kigger på gamle klassefotos og billeder fra skoletiden. Og det er dig iført dit kostume der bliver delt mest på Facebook af dine klassekammerater hele sommeren og måske også de første måneder af din kommende ungdomsuddannelse.

Så uanset hvilket kostume du vælger til din sidste skoledag så vælg et kostume du har det godt i. Vælg et kostume du kan have det sjovt i og vær sikker på at det er DIG der vælger kostumet og ikke alle mulige andre…..

For sidste skoledag er Din store dag. Det er dig der har overstået minimum 9 år i folkeskolen og det er dig der skal have det sjovt – det har du fortjent.

Sidste skoledag kostumer til alle

Her hos Festtema har vi altid mere end 500 kostumer på lager i Skovlunde som kan bruges til sidste skoledag. Så uanset om dit kostume skal være flot, frækt, billigt eller sjovt så har vi kostumet til din sidste skoledag.

For at gøre det lettere for dig at få overblik over kostumerne har vi inddelt dem i kategorier med sidste skoledag kostumer til drenge og Sidste skoledag kostumer til piger.

Du kan oså bare vælge at blive i denne kategori hvor vi har samlet alle de kostumer som vi mener passer til sidste skoledag 2020.

Skal kostumet til sidste skoledag være et helt bestemt kostume kan du med fordel bruge søgefunktionen oppe i højre hjørne, så søger du på tværs af alle kategorier og blandt alle kostumerne her på siden.

Kan du stadig ikke finde det helt særlige kostume du drømmer om, må du gerne sende os en mail. Så skal vi gerne forsøge at finde lige netop det kostume du ønsker dig til sidste skoledag.

Rabat på kostumet til sidste skoledag

Vi har solgt kostumer til sidste skoledag i snart 10 år og hvert år har vi givet rabat til de klasser og skoler der bestiller sammen. Ud over alle de penge der kan spares i fragt ved at vi sender mange kostumer samlet giver vi også volumenrabat hvis I bestiller mere end 6 kostumer samlet. Alene på fragten kan der spares næsten 200,- kr. ved at 6 kostumer sendes samlet i stedet for individuelt.

Er din klasse eller skole interesseret i rabat på kostumerne til sidste skoledag, så kontakt os på info@festtema.dk og hør mere om mulighederne. 

Prøv kostumet til sidste skoledag før du køber det

Hvis du har mulighed for det, er du altid velkommen i butikken i Skovlunde. den største kostumebutik i københavn. Her kan du prøve kostumerne inden du vælger dit kostume til sidste skoledag og alle de kostumer du kan se online er også tilgængelige i butikken i Skovlunde.

18